Άνετη νίκη για την Κ17

Με τον Γιώργο Βρακά να επιστρέφει στη δράση μετά από απουσία λόγω τραυματισμού και να πετυχαίνει χατ τρικ, η Κ17 επικράτησε εύκολα του Παναιτωλικού με 5-2 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.
Άνετη νίκη για την Κ17

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα ο Βρακάς με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35′ με πέναλτι, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Βρακάς με πλασέ μετά από ασίστ του Τσιάκαλου, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν εκ νέου, πάλι από την άσπρη βούλα. Αυτό κράτησε για τέσσερα λεπτά αυτή την φορά, με τον Βρακά να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο Μπούμπας στο 52′ και να βάζει και πάλι την ομάδα του σε ρόλο οδηγού.

Στο τελευταίο τέταρτο ο ΠΑΟΚ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, με τον Κορέα να αναλαμβάνει τον ρόλο του δημιουργού και να σερβίρει στο 75′ στον Πουρναρά και στο 84′ στον Σπαρτιάτη για το τελικό 5-1.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Μπαλωμένος, Ατματσίδης (54′ Τάχατος), Γρόσδης, Μουντζούρης, Παναγιώτου (70′ Ντάικο), Καραμπέρης (45′ Μπούμπας), Θεοδωρίδης, Πουρναράς, Βρακάς (60′ Αβεντισιάν), Τσιάκαλος (70′ Σπαρτιάτης), Κορέας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...