Συνέχισε με ντόρτι επί της ΑΕΚ, η Κ20!

Για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-0 στο Αθλητικό Κέντρο του Λόλα στη Σουρωτή, την αντίστοιχη της ΑΕΚ...
Συνέχισε με ντόρτι επί της ΑΕΚ, η Κ20!

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Κ20, που δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στην ΑΕΚ, την κέρδισε με 4-0 και συνεχίζει να καταδιώκει τον Παναθηναϊκό στην κούρσα για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ ξεκίνησαν με τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, στόπερ τους Διαμαντή και Μιχαηλίδη, στα χαφ τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό με τριάδα στην επίθεση τους Γαϊτανίδη, Τζοβάρα και Μαρκόφσκι.Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και φρόντισαν μέσα σε επτά λεπτά να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη.

Στο 5′ ο Τζοβάρας με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Μπαλογιάννη δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, ενώ δύο λεπτά μετά ο δημιουργός έγινε εκτελεστής. Ο Μπαλογιάννης με εξαιρετικό σουτ μετά από ασίστ του Μαρκόφσκι με τακουνάκι έγραψε το 2-0 και ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι.Η ΑΕΚ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση και το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο που θα σταματούσε ο δείκτης του σκορ.

Στο πρώτο μέρος πάντως παρά τις πολλές ευκαιρίες το σκορ δεν άλλαξε.Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν ίδιο με αυτό του πρώτου μέρους. Στο 48′ ο Μπαλογιάννης βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 51′ ο Μιχαηλίδης πήδηξε ψηλότερα από όλους, μετά από φάουλ του Τσαούση και με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα θα μπορούσε να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στον θρίαμβό του, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές φάσεις που δημιούργησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του Θεόδωρου Πουρναρά, που ανήκει στο ρόστερ της Κ17 και είναι γεννημένος το 2001.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Σιαμπάνης , Λύρατζης (56′ Παπαθανασίου), Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (64′ Πουρναράς), Γαϊτανίδης, Τζοβάρας, Μαρκόφσκι.

.............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

68ο λεπτό: Η πρώτη αξιομνημόνευτη τελική της αεκ στο ματς (!), με τον Σιαμπάνη να αποκρούει 

64ο λεπτό: Πουρναράς στη θέση του Χατζηστραβού, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ 

64ο λεπτό: Σουτ του Τζοβάρα μέσα από την μεγάλη περιοχή, έδιωξε με τα πόδια το τερματοφύλακας της αεκ 

58ο λεπτό: Παπαθανασίου στη θέση του Λύρατζη

51ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαούση! 4-0 στο σκορ

48ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με ωραία προσπάθεια του Μπαλογιάννη!

47ο λεπτό: Σουτ ου Τσιγγάρα, άουτ 

46ο λεπτό: Παπαδόπουλος στη θέση του Γαϊτανίδη

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

38ο λεπτό: Ωραία ατομική προσπάθεια του Γαϊτανίδη, όμως το τελείωμά του δεν ήταν αυτό που έπρεπε, καθώς το σουτ ήταν χλιαρό και στην αγκαλιά του τερματοφύλακα  

31ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Ασπρογιάννη

30ό λεπτό: Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα μετά το 20', χωρίς πάντως οι φιλοξενούμενοι να απειλούν στο ελάχιστο 

20ό λεπτό: Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ στο ματς

6ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 2-0. Εκπληκτική επίθεση ο ΠΑΟΚ, κυριολεκτικά χάθηκε η μπάλα και ο Μπαλογιάννης έγραψε το 2-0, μετά από ασίστ του Μαρκόφσκι με τακουνάκι!

4ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ. Ο Χατζηστραβός ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Μπαλογιάννη

12:33 Το παιχνίδι ξεκίνησε με την αεκ στη σέντρα

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης (58' Παπαθανασίου), Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (64' Πουρναράς), Γαϊτανίδης (46' Παπαδόπουλος), Τζοβάρας, Μαρκόφσκι.

Διαβάστε ακόμη...