"Πάτησε" τον γάβρο η Κ20!

Για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Λόλα, την αντίστοιχη του γάβρου με 2-0...
"Πάτησε" τον γάβρο η Κ20!

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, τους Τσαούση και Λύρατζης στα άκρα της άμυνας, στόπερ τους Διαμαντή και Δημητρίου, στα χαφ τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό και τριπλέτα στην επίθεση τους Τζοβάρα, Γαϊτανίδη και Γκαργκαλατζίδη.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με σαφή επιθετικό προσανατολισμό και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα. Ο Γκαργκαλατζίδης έκανε ωραία κίνηση και άψογη σέντρα από τα αριστερά, ο Χατζηστραβός έκανε πανέξυπνη κεφαλιά-πάσα στον Γαϊτανίδη και αυτός με νέα κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου και ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές καλές στιγμές για περισσότερα γκολ, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, αλλά οι παίκτες του Δικεφάλου έπαιξαν υποδειγματική άμυνα και δεν επέτρεψαν να δημιουργηθούν κίνδυνοι μπροστά στα καρέ του Σιαμπάνη .Στο 77′ τα πάντα τελείωσαν.

Ο Μπαλογιάννης πήρε το... ριμπάουντ μετά από σουτ του Τζοβάρα και εκτέλεσε για το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Σιαμπάνης , Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (56′ Μανιώτης), Τζοβάρας, Γαϊτανίδης (56′ Μαρκόφσκι), Γκαργκαλατζίδης (87′ Παπαδόπουλος Χ.).

..........................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Tέλος

87ο λεπτό: Στην θέση του Γκαργκαλατζίδη περνάει ο Χρήστος Παπαδόπουλος

76ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μπαλογιάννης και 2-0, με τον σκόρερ να παίρνει το ριμπάουντ σε απόκρουση του τερματοφύλακα και να τον εκτελεί από κοντά! 

56ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Μανιώτης και Μαρκόφσκι στις θέσεις των Γαϊτανίδη και Χατζηστραβού

55ο λεπτό: Επιθετικά μπήκε ο Ολυμπιακός στην επανάληψη

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο στη Σουρωτή, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 1-0 από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης

25ο λεπτό: Το σουτ του Γαϊτανίδη από καλή θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

21ο λεπτό: Σουτ του Τσαούση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του γάβρου, άουτ

15ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ ελέγχει το ματς, που διεξάγεται υπό συνεχή βροχόπτωση!  

1ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με τον Γαϊτανίδη. Εξαιρετικός συνδυασμός Γκαργκαλατζίδη, Χατζηστραβού και Γαϊτανίδη, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, με το καλημέρα στο παιχνίδι!

Το παιχνίδι ξεκίνησε...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (56' Μαρκόφσκι), Τζοβάρας, Γαϊτανίδης (56' Μανιώτης), Γκαργκαλατζίδης (87' Παπαδόπουλος).

Διαβάστε ακόμη...