Επέστρεψε στις νίκες η Κ20 ...

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας με 1-2 τον Πλατανιά...
Επέστρεψε στις νίκες η Κ20 ...

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ έριξαν στην μάχη τον Σιαμπάνη , κάτω από τα δοκάρια, τους Διαμαντή και Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας, με τους Τσαούση και Λύρατζη στα άκρα, τους Μπαλογιάννη, Μανιώτη και Χατζηστραβό στα χαφ και τους Κόζακ, Γαϊτανίδη και Σταθόπουλο στην επιθετική γραμμή, ενώ εκτός μάχης ήταν ο τραυματίας Χατζηδίμπας και ο Δημητρίου , που βρίσκεται στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

O Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα, μετά από λάθος στην άμυνα του Δικεφάλου, με τον Σιαμπάνη να σταματάει τετ α τετ. Αυτή ήταν όμως και η μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, το οποίο ήταν ένας μονόλογος του Δικεφάλου, παρά τον αντίθετο δυνατό άνεμο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο 10′, στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπαλογιάννης έκανε όμορφη σκαφτή μπαλιά στον Γαϊτανίδη κι αυτός με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης. Μετά το γκολ οι παίκτες του Γκαρσία είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν μόλις δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Γαϊτανίδη και τον Κόζακ, οι οποίο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε μέχρι 78′, όταν το παιχνίδι πήρε φωτιά. Ο Χατζηστραβός κέρδισε πέναλτι, όμως ο τερματοφύλακας του Πλατανιά έκανε σπουδαία απόκρουση στην εκτέλεση του Λύρατζη. Στην επόμενη φάση όμως ο Γαϊτανίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από ασίστ του Χατζηστραβού έκανε το 0-2 με ωραίο τελείωμα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει, στο 82′ ο Πλατανιάς μείωσε στο τελικό 1-2, που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μανιώτης, Τσαούσης, Κόζακ (63' Δούμτσης), Μπαλογιάννης (78' Μίσκοβιτς), Σταθόπουλος (82' Παπαδόπουλος Χ.), Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης. 

..............................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

82ο λεπτό: Στη θέση του Σταθόπουλου μπαίνει ο Παπαδόπουλος, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ

81ο λεπτό: 1-2 ο Πλατανιάς, σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις του στην περιοχή μας!

79ο λεπτό:  ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και πάλι ο Γαϊτανίδης, αυτή τη φορά  με πλασέ από πλάγια θέση μετά από ασίστ του Χατζηστραβού κάνει το 0-2

78ο λεπτό: Στη θέση του Μπαλογιάννη περνάει ο Μίσκοβιτς

78ο λεπτό: O Χατζηστραβός κέρδισε πέναλτι, ο Λύρατζης το εκτέλεσε, αλλά ο τερματοφύλακας του Πλατανιά έκανε μεγάλη επέμβαση για να κρατήσει το 0-1

65ο λεπτό: Μέτριο παιχνίδι στην επανάληψη, χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες

63ο λεπτό: Δούμτσης στη θέση του Κόζακ

Ξεκίνησε η επανάληψη...

Ημίχρονο...

43ο λεπτό: Σουτ του Κόζακ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πλατανιά

35ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή, όμως εκτός από τις δύο φάσεις που προαναφέρθηκαν δεν έχει απειλήσει τους γηπεδούχους!  

27ο λεπτό: Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Γαϊτανίδη να μην μπορεί να σκοράρει από καλή θέση!

10ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ! Ο Γαϊτανίδης με μονοκόμματο σουτ μετά από ασίστ του Μπαλογιάννη κάνει το 0-1

Το παιχνίδι ξεκίνησε...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μανιώτης, Τσαούσης, Κόζακ (63' Δούμτσης), Μπαλογιάννης (78' Μίσκοβιτς), Σταθόπουλος (82' Παπαδόπουλος Χ.), Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης.

.................................................

Το πρόγραμμα και η εξέλιξη των αγώνων της αγωνιστικής

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΑ.Ο.Κ.-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.ΚΑΝΟΝΙ16/12 στις  10:301-3 ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΑΕ 16/12 στις 11:003-0ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΠΗΓΑΔΙΩΝ16/12 στις 12:000-2ΛΑΜΙΑ-Α.Ε.Λ. ΑΝΘΗΛΗΣ16/12 στις 12:001-0ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-Π.Α.Ο.Κ.ΜΑΛΕΜΕ16/12 στις 12:151-2A.E.K.-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ17/12 στις 09:30-ΛΕΒΑΔΕΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ17/12 στις  12:00-ΟΣΦΠ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ17/12 στις 12:00-

Διαβάστε ακόμη...