ΠΑΟΚ–ρούλης ( U18) καλώς τα... 3 – 0

ΠΑΟΚ–ρούλης ( U18) καλώς τα... 3 – 0

Με μια από τις καλύτερες εμφανίσεις η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ κάτω των 18 διέλυσε τον γνωστό μας ρούλη με 3 – 0

Την ίδια στιγμή, συνέχεια και αυξάνονται οι συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟΚ ακαδημίες που έφτασαν τις 20 μέσα σε ένα χρόνο!

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου. Ο Π.Α.Ο.Κ από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε στον Άρη ποιός είναι το « αφεντικό» της αναμέτρησης χάνοντας πολλές και κλασσικές ευκαιρίες .

Η ομάδα του Γιώργου Τουρσουνίδη άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό με σουτ του Προβατίδη μέσα στην περιοχή. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη το σκηνικό το ίδιο. Ο Π.Α.Ο.Κ να πιέζει να χάνει ευκαιρίες, ο ρούλης σε παθητικό ρόλο οπότε φυσιολογικά στο 76΄ ο Λαμπάκης με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα μας

Τέλος στο 83ο λεπτό μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σαββίδη σουτ και….καλώς τα 3 – 0. Εδώ που τα λέμε με προπονητή τον Τουρσουνίδη και αντίπαλο τον ρούλη δεν νομίζω να περιμένατε και κανένα διαφορετικό αποτέλεσμα!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κύριος Νταβέλας του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

Ο Π.Α.Ο.Κ αγωνίστηκε με τους : Ορφανίδη, Εργκούς, Αγγελίδη, Χαλιμπάκη, Προβατίδη, Λαμπάκη, Μέγκα, Σουμέλα, Τσόμπανο, Ιντζίδη, Μαυρίδη. 'Επαιξαν επίσης και οι : Σαββίδης, Μπολώσης, Πέλκας, Αχαλινόπουλος και Κομνηνάκης.

Με αυτή την νίκη ο Π.Α.Ο.Κ έφτασε τους 32 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του Β΄ομίλου της Superleague.

20 οι συνεργαζόμενες ακαδημίες σε λιγότερο από έναν χρόνο…

Στο μεταξύ στο πλαίσιο ανάπτυξης του προγράμματος Football Prints τα Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας καλωσορίζουν στο δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Ακαδημία Αισωνίας που εδρεύει στο Νομό Μαγνησίας (Διμήνι Βόλου) και το ερασιτεχνικό σωματείο ΠΑΟΚ Σταυρού που εδρεύει στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Η Ακαδημία Αισωνίας με πρόεδρο τον Καλιακούδα Γεώργιο και προπονητές τους Γιαννούτσο Αριστείδη, Ράπτη Αθανάσιο και Κεχαγιά Όλγα αριθμεί 60 μικρούς ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ Σταυρού, από τις πιο ιστορικές ερασιτεχνικές ομάδες του Νομού Θεσσαλονίκης (Έτος Ιδρύσεως 1952) με πρόεδρο τον Μόρθανο Δημήτριο ξεκινάει για πρώτη φορά τη λειτουργία της ακαδημίας του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμώντας να δώσει πνοή στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Λαγκαδά και αναγνωρίζοντας τις χρόνιες φιλικές σχέσεις των δύο ομώνυμων σωματείων θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί ιδιαίτερα όλα τα σωματεία που έχουν εκφράσει την επιθυμία να ενταχθούν στο Football prints και προσπαθεί να ανταποκριθεί στις περισσότερες από αυτές, ακολουθώντας όμως αυστηρά το δόγμα του πρόεδρου κ. Ζαγοράκη Θεόδωρου: προτάσσει έως πρώτο μέλημα τη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας σε όλη την Ελλάδα και όχι τα εμπορικά οφέλη.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις αλάνες… Η γιορτή άρχισε!

 

Διαβάστε ακόμη...