Χωρίς…..φρένα η Β΄ ομάδα, 1-0 τον Θρασύβουλο!

Σε ένα χάλια αγωνιστικό χώρο, σε ένα γήπεδο χωράφι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν από την Παρασκευή στην πόλη μας η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ νίκησε και τον Θρασύβουλο με 1-0.
Χωρίς…..φρένα η Β΄ ομάδα, 1-0 τον Θρασύβουλο!

Σε ένα χάλια αγωνιστικό χώρο, σε ένα γήπεδο χωράφι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν από την Παρασκευή στην πόλη μας η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ νίκησε και τον Θρασύβουλο με 1-0.

Η « νταλίκα με τα σπασμένα φρένα» του Θοδωρή Ελευθεριάδη συνέχισε την τρελή πορεία της των τελευταίων μηνών φτάνοντας τις 7 νίκες σε 8 αγώνες – έχει και μία ισοπαλία – και τους 46 βαθμούς στην βαθμολογία της Superleague.

Το γκόλ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 75ο λεπτό όταν μετά από μια στημένη φάση ο Καρασαλίδης εκμεταλλεύτηκε τον πανικό στην μικρή περιοχή του Θρασύβουλου και με σουτ έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Kουρτζαβαςίλης, Αγουρίδης ( Ευθυμιάδης 84΄), Σταφυλίδης (Καραντασιάδης 46΄), Θεοδωρίδης, Καρασαλίδης, Λαγγίζος, Σκεμπης (Αποστολόπουλος 46΄), Αστάρης, Αλεξανδρίδης ( Χρυσοχοΐδης 89΄), Παντίδης, Καραπέτσας( Κωτούλας 70΄).

Στα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών δεν είχαμε δράση λόγω αναβολής των αγώνων εξαιτίας των καιρικών συνθηκών!!! Αν είναι δυνατόν να αναβάλλονται ποδοσφαιρικοί αγώνες λόγο ακαταλληλότητας των γηπέδων!!!

Αυτά δεν γίνονται σε κανένα πολιτισμένο – και όχι μόνο- κράτος του κόσμου.

Ξυπνήστε 2009 έχουμε!!!!!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πήραμε, εκμεταλλευτείτε το!!!!

Αύριο Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 11π.μ, η Γ΄ ομάδα του Γιώργου Τουρσουνίδη αντιμετωπίζει στο γήπεδο Νίκης Μεσημερίου Θεσσαλονίκης την αντίστοιχη ομάδα του ρούλη.

Καλή επιτυχία, με νίκη έστω και με «μισό» γκολ!!!!

Επίσης στις 14 και 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη εσωτερική συνάντηση, για τις συνεργαζόμενες με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ακαδημίες της Βόρειας Ελλάδας στην Πιερία.

Έγιναν συνολικά 60 ποδοσφαιρικοί αγώνες χωρίς σκοπιμότητα και με μεγάλη διάθεση από τα 800 και πλέον παιδιά που βρέθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο πανέμορφο αυτό μέρος της Πιερίας.

Η εν λόγω Ποδοσφαιρική Συνάντηση, υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της καλύτερης γνωριμίας και σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των Ακαδημιών που από το περασμένο καλοκαίρι, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποτελούν το δίκτυο των συνεργαζόμενων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρεται και στο επίσημο site της ΠΑΕ, η PAOK ACADEMY ευχαριστεί όλες τις συνεργαζόμενες ακαδημίες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα την Ακαδημία ΓΙΩΤΣΑ α) για την άρτια διοργάνωση του διήμερου τουρνουά β) για την οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικράτησε στην εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμη...