Στο Invitational Cup της Σουηδίας η Κ15

Για το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και το δυνατό τουρνουά IFK Invitational 2017 προετοιμάζεται η Κ15 του ΠΑΟΚ.
Στο Invitational Cup της Σουηδίας η Κ15

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 20 έως και τις 22 Οκτωβρίου με την συμμετοχή ομάδων από τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Δανία, την Αγγλία και τη Σκωτία.

Οι ομάδες μοιράζονται σε τρία γκρουπ με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο Α΄ μαζί με τις Brondby, Valerenga και Helsingborgs. To πρόγραμμα αγώνων του Δικέφαλου έχει ως εξής:
Παρασκευή 20.10 στις 19.00
ΠΑΟΚ – HelsingborgsΣάββατο 21.10 στις 10.00
ΠΑΟΚ – ValerengaΣάββατο 21.10 στις 13.00
Brondby – ΠΑΟΚ

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 22.10 στις 15.00 στο Priority Serneke Arena , το μεγαλύτερο και πλέον εντυπωσιακό αθλητικό συγκρότημα των σκανδιναβικών χωρών.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αλέξανδρος Τσιόπτσης, Δημήτρης Μοναστηρλής, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, Ιωάννης Καράκουτης, Στέφανος Μανεσίδης, Ιωάννης Ταϊτζόγλου, Βασίλειος Κιτσάκης, Αθανάσιος Στοϊνοβιτς, Ιωάννης Κωνσταντέλιας, Ιωάννης Μανωλιούδης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Τσαγκαλίδης, Δημήτρης Τσιάτρης, Γρηγόρης Χνάρης, Δημήτριος Κουίδης, Νικόλαος Μπουρνέλης, Γιώργος Κούτσιας, Στέφανος Ρούτσης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Πέτρος Τσιαπακίδης, Γιάννης Αμπατζίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Ψωμιάδης, ο αναλυτής Γιάννης Βλάχος, οι φυσικοθεραπευτές Βαγγέλης Βασιλειάδης και Μιχάλης Κωστίδης.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την αναχώρηση της Κ15 για Σουηδία.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...