3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα η Κ20

Έχοντας υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Σουρωτή για την 5η αγωνιστική της Super League.
3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα η Κ20

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ κατέβασαν την ομάδα με 4-3-3, έχοντας τον Συμεών Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, τους Λύρατζη και Παπαθανασίου στα άκρα της άμυνας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Δημητρίου και Διαμαντή, εξάρι τον Τσιγγάρα, μπροστά του τους Χατζηδίμπα και Χατζηστραβό και τριάδα στην επίθεση τους Τζοβάρα, Βρακά και Γκαργκαλατζίδη.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λύρατζη, το οποίο κέρδισε ο Χατζηδίμπας. Στο 20′ ο Χατζηδίμπας είχε δοκάρι με κεφαλιά και στην επαναφορά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ πρόλαβε τον Χατζηστραβό. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν πολλές ευκαιρίες. Στο 40′ ωστόσο έκαναν δύο τα τέρματα τους. Ο Γκαργκαλατζίδης έκανε εξαιρετική, ατομική ενέργεια και έβγαλε την ασίστ στον Βρακά, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να βρίσκει γκολ που θα καθάριζαν την νίκη. Μάλιστα ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στο κέντρο του ΠΑΟΚ και στο 64′ μείωσε σε 2-1. Οι παίκτες του Γκαρσία δεν επηρεάστηκαν από το τέρμα του αντιπάλου, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και στο 83′ κλείδωσαν το τρίποντο με σουτ του Παπαδόπουλου Χ. που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα, με το 3-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Στα σημαντικά της αναμέτρησης η επιστροφή του Στέργιου Δοδοντσάκη, μετά από μακροχρόνιο τραυματισμό, αλλά και το πρώτο γκολ του βενιαμίν του ρόστερ της Κ20, Βράκα.

H σύνθεση του Δικεφάλου:

Παπαδόπολος Σ, Δημητρίου (63′ Δοδοντσάκης), Διαμαντής, Παπαθανασίου, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός (46′ Αηδονίδης), Γκαργκαλατζίδης, Βρακάς (65′ Παπαδόπουλος Χ), Τζοβάρας

Διαβάστε ακόμη...