Τρίποντο, αλλά προβλημάτισε στο δεύτερο!

Η Κ20 του ΠAOK, κέρδισε με 2-1 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα, την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League...
Τρίποντο, αλλά προβλημάτισε στο δεύτερο!

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, πήραν μια ακόμη νίκη κάνοντας το 3 στα 3 φέτος, παίζοντας πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που δε συνεχίστηκε όμως στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να απειληθούν από την ομάδα του Αγρινίου με ισοφάριση!

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς με συμπαγή άμυνα, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Θεοδωρόπουλου, και στο 20ό λεπτό, ο ανεκδιήγητος ρέφερι (Μπούτσικος του Συνδέσμου Μακεδονίας) δεν είδε το γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ, όταν το σουτ του Κόζακ, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κάθετο και στη συνέχεια χτύπησε στο σίδερο που στηρίζει τα δίχτυα, αλλά ρέφερι και βοηθός έχασαν τη φάση!!!  Απίθανη στιγμή που εξέθεσε ανεπανόρθωτα διαιτητή και βοηθό!

Στο 28ο λεπτό ο Χατζηστραβός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αυτή τη φορά ο Μπούτσικος είδε τη φάση και ο Λύρατζης αξιοποίησε το πέναλτι ανοίγοντας στι σκορ! Οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιο παίκτης σημείωσε και το 2-0, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τον ΠΑΟΚ να ικανοποιεί με την απόδοσή του.

Δε συνέβη όμως και στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού! Η ομάδα δεν έπαιξε καλά, είδε τον Παναιτωλικό να μειώνει στο 54', σε μια φάση στην οποία κοιμήθηκε η άμυνά μας, ενώ στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να σκοράρει στις λίγες αλλά πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε! Μάλιστα στο 88ο λεπτό, χάθηκε καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με  την μπάλα να περνάει λίγα εκατοστά άουτ, μετά από κοντινό σουτ!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Τσαούσης, Κόζακ (83' Παπαδόπουλος Χρ.), Μπαλογιάννης (63' Μανιώτης), Σταθόπουλος (72' Δούμτσης), Χατζηστραβός, Τζοβάρας. 

Παναιτωλικός: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας Αγ., Μπελεβώνης, Ντόβας, Γεωργούσης, Κυζιρίδης, Καββαδίας Δημ.

..................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

88ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με σουτ μέσα από την περιοχή μας και την μπάλα να περνάει λίγα εκατοστά άουτ

83ο λεπτό: Κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ, Παπαδόπουλος Χρ., στη θέση του Κόζακ

74ο λεπτό: Σουτ του Τσαούση, άουτ

72ο λεπτό: Δούμτσης στη θέση του Σταθόπουλου

71ο λεπτό: Πολύ καλό σουτ του Λύρατζη από πλάγια θέση σε κόρνερ απέκρουσε ο τερματοφύλακας!

70ό λεπτό: Σε ροντέο έχει εξελιχθεί το ματς με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές!

65ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Σταθόπουλο που βγήκε τετ α τετ, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει από τα 2 μέτρα τον Θεοδωρόπουλο!

63ο λεπτό: Μανιώτης στη θέση του Μπαλογιάννη

54ο λεπτό: Μειώνει ο Παναιτωλικός σε 2-1, σε μια φάση στην οποία κοιμήθηκε η άμυνά μας!

53ο λεπτό: Διπλή χαμένη ευκαιρία με τον Κόζακ, που δεν μπόρεσε να νικήσει 2 φορές εξ επαφής τον τερματοφύλακα!!!

12:00 Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο στη Σουρωτή με τον ΠΑΟΚ να είναι στο 2-0 και να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι

39ο λεπτό: Δοκάρι η προσπάθεια του Μιχαηλίδη (κεφαλιά), μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόζακ

36ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Λύρατζης και 2-0

31ο λεπτό: Μεγάλη ευακιρία για τον Παναιτωλικό! Κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα 1 μέτρο πάνω από τα δοκάρια του Μούτσα

30ό λεπτό: Καλό σουτ του Τσαούση απο μακριά, μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος

28ο λεπτό: Πέναλτι κερδίζει ο ΠΑΟΚ (Χατζηστραβός) και ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Λύρατζης

20ό λεπτό: Το κοράκι δεν βλέπει το γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ, όταν το σουτ του Κόζακ, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κάθετο και στη συνέχεια χτύπησε στο σίδερο που στηρίζει τα δίχτυα, αλλά ρέφερι και βοηθός έχασαν τη φάση!!!  Απίθανη φάση που εξέθεσε ανεπανόρθωτα διαιτητή και βοηθό!

12ο λεπτό: Με συμπαγή άμυνα αγωνίζονται μέχρι στιγμής οι φιλοξενούμενοι, προσπαθεί να τη διασπάσει ο ΠΑΟΚ

5ο λεπτό: Κεφαλιά εξ επαφής ο Διαμαντής, ελάχιστα άουτ η μπάλα

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Τσαούσης, Κόζακ (83' Παπαδόπουλος Χρ.), Μπαλογιάννης (63' Μανιώτης), Σταθόπουλος (72' Δούμτσης), Χατζηστραβός, Τζοβάρας. 

Παναιτωλικός: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας Αγ., Μπελεβώνης, Ντόβας, Γεωργούσης, Κυζιρίδης, Καββαδίας Δημ. Αναπληρωματικοί: Καλαντζίδης, Καββαδίας Αλ., Κοτρώτσος, Μπακαδήμας,  Αλομπισάτ, Θώδης, Πατίλας

............................................................

Εικόνες από την προθέρμανση των ομάδων...

Διαβάστε ακόμη...