Νίκη των νέων με 4-1 επί του πανιωνίου

Μεγάλες νίκες των τμημάτων του ΠΑΟΚ αυτό το Σάββατο. Πρώτα από όλα   η ομάδα των νέων του ΠΑΟΚ νίκησε με το ευρύ 4-1  την αντίστοιχη του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Νίκες επίσης για το προπαιδικό αλλά και το παιδικό τμήμα του ΠΑΟΚ
Νίκη των νέων με 4-1 επί του πανιωνίου

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα νέων στην Ν. Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague.Η ομάδα του Θοδωρή Ελευθεριάδη διέλυσε τον Νιόνιο με 4-1 πιστοποιώντας την αγωνιστική φόρμα στην οποία βρίσκεται στα τελευταία παιχνίδια.

Νέα νίκη – έστω και δύσκολα- για το προπαιδικό τμήμα 96΄ του Θαλή Θεοδωρίδη με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα της Καλαμαριάς με 1–0.

Η ομάδα κατάφερε και έφτασε στο απόλυτο 14 Χ 14, πάει με άλλο αέρα πλέον στα play offs ( ξεκινάνε την άλλη εβδομάδα) και έδειξε πως ακόμα και όταν τυχαίνει να μην βρίσκεται σε καλή μέρα – κάτι το οποίο είναι πολύ σπάνιο βέβαια- βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τελικά  την νίκη.

Μία νίκη και μία ισοπαλία για τα παιδικά τμήματα του Γιάννη Βλάχου. Η ομάδα των ΄94ρηδων νίκησε τον Ηρακλή με 3 – 0 φτάνοντας έτσι τις 15 νίκες και 1 ισοπαλία σε 16 αγώνες!!!. Σκόρερ ο Ανδριόπουλος με χατ-τρικ!!

Το άλλο παιδικό τμήμα με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες του 1995 ήρθε ισόπαλο με την ομάδα της Καλαμαριάς με σκορ 2 – 2.

Τέλος ο αγώνας της Γ΄ Ομάδας για την 23η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου της Superlague Πανθρακικός – ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Β΄ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ 1 – 4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

ΣΚΕΜΠΗΣ

ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ

--------------------------------------------------------------------

ΠΑΙΔΙΚΟ ΄94 ΠΑΟΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ 3 – 0

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ( 3 )

--------------------------------------------------------------------

ΠΑΙΔΙΚΟ ΄95 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ – ΠΑΟΚ 2 – 2

ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ

ΚΥΡΙΚΣΗΣ

-------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΄96 ΠΑΟΚ – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 1 – 0

Χ΄΄ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

-------------------------------------------------------------------

ΥΓ. Θα ήθελα για πολλοστή φορά να ευχαριστήσω τον Γιώργο Σοϊλεμέζογλου για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας προμηθεύει κάθε φορά.

 

Καλό τριήμερο Γιώργο!!.

Διαβάστε ακόμη...