Στο σπουδαίο Lennart Johansson η Κ13

Tο ταξίδι στη Σουηδία είναι κεκτημένο για την Κ13 του ΠΑΟΚ..
Στο σπουδαίο Lennart Johansson η Κ13

Kαι αυτή τη σεζόν, λοιπόν, η Κ13 του Δικέφαλου συμμετέχει στο σπουδαίο Lennart Johansson Academy Trophy, που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη από τις 25 έως τις 29 Μαϊου. Μάλιστα, ο Δικέφαλος ταξιδεύει στο βορά, με την άκρως σημαντική τρίτη θέση της περασμένης σεζόν.

Καλό είναι να θυμίσουμε ότι αυτή η ομάδα σε 49 διεθνή ματς, έχει χάσει μόνο μια φορά, ενώ ανελλιπώς σε κάθε διοργάνωση μπορεί να καμαρώνει εκτός των άλλων, για το ότι αναδεικνύει τους πολυτιμότερους παίκτες, είτε πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ, είτε για μέσο, ακόμα και για τερματοφύλακα. Κάποιες από τις κατακτήσεις της είναι το τουρνουά Max Sports στο Βελιγράδι, η τρίτη θέση στο τουρνουά Pfingst Cup της Γερμανίας, η κούπα του Invitational Cup στη Σουηδία, η πρώτη θέση στα προκριματικά του Lokoball στο μακρινό Νοβοροσίσκ (στο τελικό τουρνουά του Lokoball στη Μόσχα κατέκτησε τη δεύτερη θέση, χάνοντας τον τελικό στην διαδικασία των πέναλτι).

Στο Lennart Johansson, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στο Group A μαζί με τις Αρσεναλ, Στάμπαεκ, ΑΙΚ και Σκόντο.

Το πρόγραμμα αγώνων είναι:

ΠΑΟΚ – ΑΙΚ Παρασκευή 26.05 15.00*

Στάμπαεκ – ΠΑΟΚ Παρασκευή 26.05 17.00*

Σκόντο – ΠΑΟΚ Σάββατο 27.05 09.00*  

ΠΑΟΚ – Αρσεναλ Σάββατο 27.05 15.00*

*Ωρα Ελλάδας   

Το Group Β απαρτίζεται από τις Γιουβέντους, Κοπεγχάγη, Ελσίνκι, Β. Ιρλανδία και Γκρόνιγκεν.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ζαφειριάδης Βασίλειος, Κεδίκογλου Αλέξανδρος, Κουλούρης Γεώργιος, Κούτσιας Γεώργιος, Κουτσίδης Ισίδωρος, Λαζαριώτης Γεώργιος, Μοναστηρλής Δημήτριος, Μπότης Νικόλαος, Παναγίδης Μιχαήλ, Πατήρας Μιχαήλ, Ρούμιαντσεβ Βίκτορ, Σινανάι Μάριος, Σμυρλής Λάμπρος, Συμεωνίδης Αναστάσιος, Τασιούρας Ελευθέριος, Τζιωρτζής Μάριος, Τσίκος Ζήσης, Χρυσοβέργης Μάριος.

Την αποστολή συνοδεύουν ο προπονητής Σάββας Κωνσταντινίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Σκιαθίτης, ο προπονητής της Κ20 Απόστολος Παπαβασιλείου και ο γιατρός Γιώργος Χατζηαθανασίου.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την αναχώρηση της Κ13 για την Σουηδία.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...