Η μικτή ζώνη του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Διαβάστε τις δηλώσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του ημιτελικού πρωταθλήματος Κ17 κόντρα στον Ολυμπιακό.
Η μικτή ζώνη του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

 Ο θρύλος του ΠΑΟΚ και γενικός αρχηγός της ταλαντούχας Κ17 του ΠΑΟΚ Σταύρος Σαράφης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Τόνισε ότι είδε ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες κι ότι παρότι η ποιότητα ήταν εμφανής, το ματς παίχτηκε περισσότερο στη δύναμη.

Ψύχραιμα δε, απάντησε και στο αν αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον: «Στην Ελλάδα αυτές οι γενιές χρειάζονται την βοήθεια και την στήριξη όλων μας για να προχωρήσουν, διότι δυστυχώς δεν τους δίνονται συχνά ευκαιρίες από τους προπονητές της πρώτης ομάδας», είπε.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βασίλης Μήττας συνεχάρη το νικητή και τόνισε πως το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο κι ως εκ τούτου, ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. «Ναι μεν τα πέναλτι δεν είναι κι η πιο ευχάριστη διαδικασία, αλλά τα παιδιά ως αυριανοί ποδοσφαιριστές οφείλουν να συνηθίζουν και σ’ αυτά». Σχολίασε, επίσης, ότι ο ΠΑΟΚ παρότι δημιουργούσε παιχνίδι, σήμερα υστέρησε στην τελική ενέργεια και στάθηκε φυσικά, στο μέλλον. «Εχουμε να κάνουμε με τέσσερις εξαιρετικές ομάδες σ’ αυτό το Final Four, με καλούς ποδοσφαιριστές, που είμαι σίγουρος πως θα απασχολήσουν τις αντρικές ομάδες».

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης είπε ότι το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. «Δουλέψαμε σκληρά και αυτή τη χρονιά, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι ήττες και καλό είναι να μαθαίνουμε να τις διαχειριζόμαστε», συνέχισε και κατέληξε ότι «αυτή η ομάδα έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, άρα και μέλλον μπροστά της». Δεν παρέλειψε σαφώς να δώσει τα εύσημα και στον Ολυμπιακό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...