Τώρα το Final Four για την Κ17

Επίδειξη ισχύος από την Κ17 του ΠΑΟΚ στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος κέρδισε 4-1 τη Λάρισα και ολοκλήρωσε τη σεζόν με πρωτιά στον β’ όμιλο και 68 βαθμούς.
Τώρα το Final Four για την Κ17

Σειρά έχει τώρα το Final Four της Super League στις 18, 19 και 20 Μαϊου στην Τρίπολη, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης από τον α’ όμιλο και οι ΠΑΟΚ και Ξάνθη από τον β’ όμιλο.

Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο παιχνίδι του α΄ ομίλου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Αστέρα, κάτι που σημαίνει ότι στον ημιτελικό του Final Four στις 18.05 o ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Από το 3’ ήδη ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ του Γκαργκαλατζίδη, έπειτα από πάσα του Σαλαμούρα. Στο 11’ ο Μουτζούρης με κεφαλιά έκανε 2-0, μετά από σέντρα του Τσιγγάρα και στο 38’ ο Γαϊτανίδης σκόραρε με το κεφάλι, μετά την ασίστ του Δημήτρη Βουτσά. Το τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Βρακάς στο 54’, έπειτα από πάσα του Γαϊτανίδη.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Τάχατος, Βουτσάς Δημ. (46’ Γεωργιάδης), Διαμαντής (55’ Μιχαηλίδης), Μουτζούρης, Βουτσάς Χρ., Τσιγγάρας (55’ Αζίζι), Σαλαμούρας (55’ Κύρτσος), Βρακάς, Γκαργκαλατζίδης (46’ Διαμαντής), Γαϊτανίδης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...