Η λέξη "ξεφτίλα" είναι ... λίγη!

Για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ γνώρισε πολύ βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 7-0...
Η λέξη "ξεφτίλα" είναι ... λίγη!

Πρόκειται για την βαρύτερη ήττα που γνωρίζει αυτό το τμήμα των υποδομών στην ιστορία του και μάλιστα από έναν αντίπαλο που σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί το πολύ δυνατό όνομα και βρισκόταν 12 ολόκληρους βαθμούς κάτω από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα!!!

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (ήταν εξ αναβολής). Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Τριμμάτης που πέτυχε τέσσερα γκολ (21', 32', 41΄, 45΄), ενώ τα υπόλοιπα τρία τα έβαλαν οι δύο στόπερ της ομάδας του Περιστερίου. Ο Στρουγγής στο 12' και στο 79' και στο 25΄ ο Χρουσέλ.

Κι όμως οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στα πρώτα δέκα λεπτά κατάφεραν να δημιουργήσουν τρεις επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, χωρίς να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με κεφαλιά από κόρνερ στο 11′, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά στο 21′ και στο 25′ ήρθαν δύο ακόμα γκολ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και διέλυσαν την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο δείκτης του σκορ είχε ανέβει στο 6-0, ενώ το τελικό σκορ γράφτηκε λίγο πριν το 80′, σε ένα δεύτερο μέρος που είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

H σύνθεση του Δικεφάλου:Κανελίδης, Γιαλαμούδης, Παπαθανασίου, Γκιντίδης, Πολύζος (70′ Mελετίδης), Μίσκοβιτς, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Τζοβάρας, Κόζακ (46′ Ματθαίου), Σταθόπουλος (46′ Αηδονίδης). Πηγή: paokfc.gr

..................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ξεκίνησε το παιχνίδι

11ο λεπτό:  Ο Ατρόμητος με κεφαλιά μετά από κόρνερ κάνει το 1-0

30o λεπτό: Mε άλλα δύο γκολ από στημένες φάσεις ο Ατρόμητος φτάνει τον δείκτη του σκορ στο 3-0

32o λεπτό: Πλήρης κατάρρευση για τον Δικέφαλο, ο Ατρόμητος με σουτ πραγματοποιεί το 4-0

41ο λεπτό: Συνεχίζεται η ταπεινωτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ που κάνει ίσως το χειρότερο ματς της ιστορίας του 5-0

44ο λεπτό: Έκτο γκολ για τον Ατρόμητο.

Τέλος ημιχρόνου

Ξεκίνησε η επανάληψη

60ό λεπτό: Παραμένει το σκορ στα επίπεδα του 6-0!!! Αγνώριστος ο ΠΑΟΚ

79ο λεπτό: 7-0 ο διασυρμός συνεχίζεται ...

Τέλος 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...