Εφτάρα στον Ηρακλή η Κ17!

Όταν αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.
Εφτάρα στον Ηρακλή η Κ17!

Η Κ17, παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 29' από τον Ηρακλή, επικράτησε τελικά 7-2 κάνοντας εντυπωσιακή αντεπίθεση διαρκείας. Είναι πλέον στους 59 βαθμούς, δύο πιο κάτω και ένα ματς λιγότερο από την πρώτη Ξάνθη.

 Μένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και περίπου ένας μήνας για το Final Four, στο οποίο φυσικά, θα βρίσκεται και αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ στο 23΄και στο 29', ωστόσο στο 37' ο Δούμτσης, έπειτα από κόρνερ του Βρακά, σκόραρε με το κεφάλι για το 1-2 κι ένα λεπτό μετά ο Γαϊτανίδης, «κλέβοντας» τη μπάλα από τον τερματοφύλακα, ισοφάρισε για το Δικέφαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 47', ο Δούμτσης, εκμεταλλευόμενος ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 50' ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-2 παίρνοντας το «ριμπάουντ» από την επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Λύρατζης.

Στο 55΄ήταν η σειρά του Γκαργκαλατζίδη να σκοράρει για το 5-2, έπειτα από ασίστ του Δούμτση, στο 60΄ ο Γαϊτανίδης πήρε την πάσα από το Λύρατζη για το 6-2 και τέλος, το 7-2 διαμόρφωσε ο Χατζής στο 87' με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Γαϊτανίδη. Να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας του Ηρακλή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 48' του αγώνα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Μουτζούρης, Βουτσάς Δημ., Καλουτσικίδης (35' Γαϊτανίδης), Λύρατζης (70' Τοπάλ), Βουτσάς Χρ. (46' Μανιώτης), Σαλαμούρας, Βρακάς (46' Χατζής), Δούμτσης, Αζίζι (45' Γκαργκαλατζίδης).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...