Διπλό με ανατροπή στα Χανιά η Κ20!

Για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Πλατανιά με 1-3, αν και βρέθηκε στο 48' πίσω στο σκορ...
Διπλό με ανατροπή στα Χανιά η Κ20!

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Απόστολος Παπαβασιλείου επέλεξαν να παρατάξουν τον Δικέφαλο με ένα 4-3-3 με τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, τους Παπαθανασίου και Γιαλαμούδη στα άκρα και τους Πολύζο και Διαμαντή στο κέντρο της άμυνας, τους Μελετίδη, Χατζηδίμπα και Χατζηστραβό στο κέντρο και τους Ματθαίου, Τζοβάρα και Κόζακ στην κορυφή.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα από όσους το παρακολούθησαν. Ένα τετ α τετ του Κόζακ μόλις στο τρίτο λεπτό που εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, και μία εξαιρετική επέμβαση του Σιαμπάνη στο φινάλε του πρώτου μέρους ήταν οι σημαντικότερες στιγμές ενός 45λέπτου χωρίς πολύ ρυθμό και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο δεύτερο μέρος όμως τα πάντα άλλαξαν. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο Πλατανιάς κατάφερε μόλις στο 48′ να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Το γκολ των γηπεδούχων αφύπνισε τον Δικέφαλο, ο οποίος άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση, η οποία δεν άργησε να έρθει. Τζοβάρας και Παπαθανασίου συνδυάστηκαν άψογα και ο δεύτερος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-1.

Μετά την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή, με τον Πλατανιά να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Η έκβαση της αναμέτρησης κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Στο 85΄ο Τζοβάρας μετά από φάση διαρκείας έβαλε τον Δικέφαλο σε ρόλο οδηγού και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σέρβιρε στον Κόζακ, ο οποίος έγραψε το τελικό 1-3.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Σιαμπάνης , Παπαθανασίου (67′ Λύρατζης), Γιαλαμούδης, Διαμαντής, Πολύζος, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός (87′ Μίσκοβιτς), Ματθαίου (60′ Δούμτσης), Κόζακ Τζοβάρας

.......................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι στο Δημοτικό στάδιο Αλικιανού ξεκίνησε..

4ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Κόζακ για το 0-1

30ό λεπτό: Δεν έχει αλλάξει κάτι στην εικόνα του ματς, με τον ΠΑΟΚ να έχει την άκαρπη υπεροχή, χωρίς να βγάζει επικίνδυνες φλασεις   

Ημίχρονο στα Χανιά, παραμένει το 0-0, σε ένα δυνατό παιχνίδι ...

Ξεκίνησε η επανάληψη

48ο λεπτό: 1-0 οι γηπεδούχοι

55o λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 1-1 με τον Τζοβάρα μετά από ασίστ του Παπαθανασίου

60ό λεπτό: Δούμτσης στη θέση του Ματθαίου

68ο λεπτό: Ο Λύρατζης περνάει στην θέση του Παπαθανασίου

70ό λεπτό: Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει την πίεσή του και προσπαθεί για το 2ο γκολ

Επτά φορές ως τώρα ο διαιτητής Λαλιώτης έδειξε την κίτρινη κάρτα, τις τέσσερις σε παίκτες των γηπεδούχων και τις τρεις σε παίκτες του ΠΑΟΚ! 

85ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τζοβάρας και 1-2!!!

87ο λεπτό: Κλείνει τις αλλαγές του ο Γκαρσία. Συη θέση του Χατζηστραβού ο Μίσκοβιτς

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις, με τις κίτρινες που έδειξε ο διαιτητής να έχουν φτάσει τις 10 (!!!)

94ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-3. Σκόρερ ο Κόζακ μετά από μπαλιά του Τζοβάρα!

Φτάσαμε στο 96'!

Τέλος

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (68' Λύρατζης), Γιαλαμούδης, Διαμαντής, Πολύζος, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός (88' Μίσκοβιτς), Ματθαίου (60' Δούμτσης), Κόζακ Τζοβάρας. 

.............................................

Το πρόγραμμα και η εξέλιξη της αγωνιστικής:

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΒΕΡΟΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΑΓΑΡΟΧΩΡΙΟΥ22/4 στις 11:000 - 0ΠΑΟ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣΓ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ22/4 στις1 1:300 - 0ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-A.E.K.ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ22/4 στις 12:002 - 2ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΑΝΝΙΝΑΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ22/4 στις  12:002 - 0ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΜΙΚΡΑΣ 23/4 στις 11:003 - 1ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-Π.Α.Ο.Κ.ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ23/4 στις 11:001 - 3 Α.Ε.Λ.-Α.Ο. ΞΑΝΘΗΤΥΡΝΑΒΟΥ23/4 στις 15:15-Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΚΑΝΟΝΙ24/4 στις 14:00-

Διαβάστε ακόμη...