Στη Στουτγκάρδη οι Κ11 και Κ10

Τα ταξίδια στη Γερμανία για τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ εγκαινιάζουν οι Κ11 και Κ10, που αναχωρούν για την Στουτγάρδη την Πέμπτη 20.04,
Στη Στουτγκάρδη οι Κ11 και Κ10

προκειμένου να συμμετάσχουν στα τουρνουά Domino's Cup και Orthopaedicos Cup, αντίστοιχα.

 Οι ομάδες του ΠΑΟΚ θα δώσουν κάποια φιλικά παιχνίδια στις 21.04 και στις 22 και 23 του μήνα θα αγωνιστούν στα τουρνουά. Στο Domino's Cup ο Δικέφαλος θα ανταγωνιστεί ομάδες όπως οι Μπάγερν, Γιουβέντους, Λεβερκούζεν, Χοφενχάιμ, Λίβερπουλ, Μπεσίκτας, ενώ στο Orthopaedicos Cup συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Μπάγερν, Χέρτα, Λα Κορούνια, Βασιλεία, Φράιμπουργκ, Κολωνία.

Τον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Orthopaedicos Cup απαρτίζουν οι Union Niederrad, Erler SV Schwarz, FSV Waiblingen και RB Leipzing.

Την αποστολή της Κ11 του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αναστασιάδης Στέφανος, Σνάουτσνερ Μαξιμίλιαν, Παπαγεωρίου Βασίλειος, Χατζηγαβριήλ Κωνσταντίνος, Πολυκράτης Κωνσταντίνος, Καλιόγλου Τρύφων, Ρομάνο Τιάγκο, Μάγης Μάκης, Πανικίδης Ευστάθιος, Χατσίδης Δημήτριος, Τζίμας Στέφανος, Τέλλος Γεώργιος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Γιώργος Γκούρτσας και Νίκος Παπαγεωργίου.

Την αποστολή της Κ10 του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ατρείδης Κωνσταντίνος, Πουρλιοτόπουλος Ευάγγελος, Δαμδούμης Κωνσταντίνος, Πάνος Αθανάσιος, Ταχμετζίδης Ευστράτιος, Καρακώστας Πέτρος, Ανδρεάδης Πασχάλης, Κοσίδης Γεώργιος, Ντούνγκα Μπέντρι, Ελευθεριάδης Βασίλειος, Γουρίδης Κωνσταντίνος, Χατζηβασιλείου Ραφαήλ. Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξης Τασούλης και Σπύρος Κουλούρης.

Δείτε σχετικές εικόνες ΕΔΩ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...