Στα τελικά του Future Talents Cup η Κ17

Βουδαπέστη και πάλι, αυτή τη φορά για τελικούς. Η Κ17 επιστρέφει στην Ουγγαρία για την τελική φάση του τουρνουά Future Talents Cup, η οποία θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 20 Απριλίου.
Στα τελικά του Future Talents Cup η Κ17

17.04.2017Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα του Πάσχα 17.04, ώστε στις 18 του μήνα να αντιμετωπίσει την ουκρανική Karpaty Lviv, στο ματς που θα αρχίσει στις 10.30 (ώρα Ελλάδας).

Στην προκριματική φάση, τον Οκτώβριο του 2016, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του με 9 βαθμούς, καθώς επικράτησε 4-1 της Ferencvaros, 4-1 της Rijeka και 2-0 της Brabant United.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης Χρήστος, Γιαννακίδης Χρήστος, Λύρατζης Ελευθέριος, Βουτσάς Δημήτριος, Βουτσάς Χρήστος, Μιχαηλίδης Ιωάννης, Διαμαντής Απόστολος, Γεωργιάδης Γεώργιος, Μανιώτης Σεραφείμ, Χατζής Νικόλαος, Κύρτσος Ευάγγελος, Βρακάς Γεώργιος, Γαϊτανίδης Αντώνιος, Δούμτσης Γεώργιος, Κορέας Κίμων, Πουρναράς Θεόδωρος, Αζίζ Νεκτάριος, Μουτζούρης Άγγελος, Σαλαμούρας Αχιλλέας, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Kαλουτσικίδης Πέτρος, Ατματζίδης Σπυρίδων.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Πέτρος Τσιαπακίδης, Ανέστης Ασλανίδης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Μιχαηλίδης και ο φροντιστής Στράτος Αριζάνης.

Οι αγώνες του ΠΑΟΚ θα μεταδοθούν ζωντανά από το PAOK TV μέσω live streaming.

Διαβάστε ακόμη...