Τρίποντο με ψυχή για την Κ20!

Για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στις εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή, τον βάζελο με 1-0...
Τρίποντο με ψυχή για την Κ20!

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις, η Κ20 του Δικεφάλου επικράτησε του Παναθηναϊκού στα γήπεδα ΛΩΛΑΣ στην Σουρωτή για την 28η αγωνιστική της Super League, με γκολ του Δούμτση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τον Μούτσα κάτω από τα δοκάρια, τον «μικρό» Διαμαντή, ο οποίος ήρθε να βοηθήσει από την Κ17, δίπλα στους Πολύζο και Παπαθανασίου, τον Μελετίδη με τον Χατζηδίμπα και Γιαλαμούδη στα χαφ, τον Χατζηστραβό επιτελικό, με την τριπλέτα της επίθεσης να απαρτίζεται από τους Τζοβάρα, Κόζακ και Δούμτση.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά αλλά τα πολλά λάθη στο κέντρο δεν επέτρεψαν να δημιουργηθούν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν το δοκάρι του Δούμτση στο 32′, με ωραίο συρτό σουτ που έπιασε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Το ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι άλλο αξιοσημείωτο και χωρίς γκολ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και απείλησε από τα πρώτα δευτερόλεπτα για το γκολ. Αυτό ήρθε στο 54′, όταν ο Παπαθανασίου έκανε εξαιρετικό γύρισμα μέσα στην μικρή περιοχή του Παναθηναϊκού και ο επερχόμενος Δούμτσης άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο. Στην ίδια φάση μάλιστα παίκτης του Παναθηναϊκού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για διαμαρτυρία.

Η ομάδα των Γκαρσία και Παπαβασιλείου έχοντας το υπέρ της σκορ και το αριθμητικό πλεονέκτημα άρχισε να παίζει πιο απελευθερωμένα και έβγαλε πολλές φάσεις μέχρι το φινάλε, απειλώντας κυρίως με τον Τζοβάρα αλλά και τον Σταθόπουλο, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταία σφύριγμα, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το τρίποντο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μούτσα, Παπαθανασίου (68' Λύρατζης), Διαμαντής, Πολύζος, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Γιαλαμούδης, Κόζακ (73' Σταθόπουλος), Τζοβάρας, Δούμτσης (64' Ματθαίου). 

...........................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης 

Το παιχνίδι ξεκίνησε...

Φτάσαμε στο 10ο λεπτό, το 0-0 παραμένει 

20ό λεπτό: Μοιρασμένη η κατοχή, χωρίς ευκαιρίες στο ματς, σε ένα παιχνίδι κέντρου ως τώρα, με τον ΠΑΟΚ πάντως να δείχνει πιο επικίνδυνος από την αθηναϊκή ομάδα...

32ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ μετά από ωραίο σουτ του Δούμτση, η καλύτερη στιγμή στο ματς

38ο λεπτό: Οι πολλές δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, έχουν αναγκάσει τον διαιτητή Σιδηρόπουλο (Πέλλας) να δείξει ως τώρα 4 κίτρινες κάρτες, η μία σε παίκτη μας

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη...

54ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Δούμτσης με σουτ μετά από ωραία σέντρα του Παπαθανασίου και σουτ του σκόρερ στην κίνηση..

55ο λεπτό: Με "10" ο βάζελος λόγω αποβολής αμυντικού του (2η κίτρινη για διαμαρτυρία)

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στην επανάληψη είναι σαφώς βελτιωμένη, πριν το γκολ είχε άλλα δύο καλά σουτ που δεν βρήκαν στόχο!

64ο λεπτό: Ματθαίου στη θέση του Δούμτση

65ο λεπτό: Έφτασαν τις "9" οι κλιτρινες στο ματς, οι 7 για τον βάζελο και οι δύο για τον ΠΑΟΚ!

73o λεπτό: Σταθόπουλος και Λύρατζης στις θέσεις των Παπαθανασίου και Κόζακ, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ 

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

Tέλος

Αναλυτικά η εξέλιξη της αγωνιστικής

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΑΣΤΕΡΑΣ-Α.Ο. ΞΑΝΘΗΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΑΕ8/4 στις 11:003 - 1ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ8/4 στις 12:003 - 1ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-Α.Ε.Λ.ΗΦΑΙΣΤΟΥ 8/4 στις 14:001 - 0ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΗΡΑΚΛΗΣΑΝΑΤΟΛΗΣ8/4 στις 14:001 - 2ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-γάβροςΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ9/4 στις 12:001 - 3ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑEMILEON9/4 στις 14:006 - 0Π.Α.Ο.Κ.-βάζελοςΛΩΛΑΣ13/4 στις 11:301 - 0 A.E.K.-Α.Ο.Κ.ΣΠΑΤΩΝ 16/5 στις 15:00-

Διαβάστε ακόμη...