Ήττα για την Κ20 στο Μεσημέρι ...

Για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ έχασε στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου από την αντίστοιχη του γάβρου με 0-2... 
Ήττα για την Κ20 στο Μεσημέρι ...

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με 3-5-2, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Μούτσα, τους Πολύζο, Μίσκοβιτς, και Κυριαλάνη στα στόπερ, οι Παπαθανασίου και Λύρατζης αγωνίστηκαν στα άκρα, ο Χατζηδίμπας και ο Μελετίδης στα χαφ, με τον Χατζηστραβό σε ρόλο επιτελικού και επιθετικό δίδυμο οι Σταθόπουλος και Παπαδόπουλος.

Οι παίκτες των Γκαρσία και Παπαβασιλείου μπήκαν με στόχο να πιέσουν από το ξεκίνημα και πήραν την κατοχή της μπάλας, έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 6′ ένα γέμισμα του Λύρατζη έφτασε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά έδωσε στον Σταθόπουλο και αυτός αστόχησε σε δύσκολη προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σαν ξεκάθαρο στόχο να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Σε μία τέτοια στο 40′, στην πρώτη τους κλασσική ευκαιρία ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή, με το 0-1 να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και με την είσοδο του Γκαργκαλατζίδη, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να γίνει πιο πιεστικός και να βρει την ισοφάριση αλλά υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με 11 παίκτες πίσω από την σέντρα. Ο Γκαρσία πέρασε τον Καπρέτσο στην θέση του Μίσκοβιτς και άλλαξε το σχήμα σε 4-4-2, αλλά δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης, χτυπώντας και πάλι στην αντεπίθεση. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Μούτσα, Κυριαλάνης, Μίσκοβιτς (68′ Καπρέτσος), Πολύζος, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός (73′ Τζοβάρας), Παπαθανασίου, Λύρατζης, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος (46′ Γκαργκαλατζίδης)

..............................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μαυρίδης (Πέλλας), με βοηθούς τους  Δέλλιο και Αρέστη του ίδιου Συνδέσμου. 4ος ο Σκαφίδας (Μακεδονίας)

To παιχνίδι ξεκίνησε, πολύς κόσμος βρίσκεται στο γήπεδο, περισσότεροι από 500 οι θεατές ...

5ο λεπτό: Έχει την κατοχή της μπάλας ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού

6ο λεπτό: Κεφαλιά του Σταθόπουλου από καλή θέση, άουτ

15ο λεπτό: Αρκετά τα λάθη και από τις δύο ομάδες ως τώρα, σε ένα νευρικό παιχνίδι 

35ο λεπτό: Χωρίς σκορ και χωρίς φάσεις η αναμέτρηση ως τώρα. Κυρίαρχο στοιχείο στο ματς τα πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, τα περισσότερα από τα οποία, πέρασαν ατιμώρητα από τον Μαυρίδη  

39ο λεπτό: Αδράνεια της άμυνάς μας και 0-1 με κοντινό σουτ, στην πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων στο ματς!

Ημίχρονο...

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα...

46ο λεπτό: Γκαργκαλατζίδης στη θέση του Παπαδόπουλου, που ήταν καλός όσο έπαιξε!  

57ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να αρκούνται σε μακρινές γιόμες

60ό λεπτό: Οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του Μαυρίδη συνεχίζονται ... 

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Γιαννάκης, ο γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά δίνει το παρόν στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ!

Αν και οι φιλοξενούμενοι παίζουν εξίσου δυνατά, μόνο παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν κιτρινιστεί ως τώρα!!! Μέχρι και στις ακαδημίες τα ίδια σκ@τ@ βλέπουμε απο τα κοράκια!

68ο λεπτό: Έχει ανεβάσει την απόδοσή του ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά και πιέζει

69ο λεπτό: Καπρέτσος στη θέση του Μίσκοβιτς

71ο λεπτό: 0-2 στην κόντρα, σε ένα χρονικό σημείο που ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε για την ισοφάριση...

73ο λεπτό: Στην θέση του Χατζηστραβού περνάει ο Τζοβάρας

80ό λεπτό: Κλείνει τις αλλαγές του και ο τεχνικός του γάβρου

Τέλος

...............................................................

Στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες, όλα έτοιμα για την σέντρα

Διαβάστε ακόμη...