Πέρασε και από τη Λάρισα η Κ15

Συν τρεις βαθμοί, συν μία νίκη στο εντυπωσιακό σερί της σεζόν (12 στα 12), συν μία ακόμα θέση στον τελικό του πρωταθλήματος της Super League για την Κ15 του ΠΑΟΚ.
Πέρασε και από τη Λάρισα η Κ15

 Η ομάδα του Αγγελου Ζαζόπουλου έκανε επίδειξη ισχύος και κυρίως ωριμότητας στη Λάρισα, επικρατώντας 3-1 της τοπικής ομάδας κι εξασφαλίζοντας και μαθηματικά πλέον την συμμετοχή στον τελικό. Βρίσκεται στην κορυφή με 36 βαθμούς έναντι 21 του Ηρακλή. Η Λάρισα προηγήθηκε στο 30', κράτησε το σκορ μέχρι το ημίχρονο, μα στην επανάληψη, στο 58' ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Αλτιντζή, έπειτα από ασίστ του Σαπουντζή.

Στη συνέχεια, στο 64΄, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Μακρής και σειρά είχε η ...αντεπίθεση από τον ΠΑΟΚ. Στο 68' ο Σαπουντζής εκτελεί το κόρνερ και ο Παναγιώτου με κεφαλιά κάνει το 1-2 και στο 75' ο Γκορτεζιάνι με ωραία ατομική προσπάθεια γράφει το τελικό 1-3.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μακρής, Γρηγοριάδης (40' Γκορτεζιάνι), Καλτσίδης (40' Αλτιντζής), Λαγωνίδης (50' Τεμερτζόγλου), Καλαϊτζής, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Γρόσδης, Σαρέγκος, Τσέλιος, Θεοδωρίδης (40' Σαπουντζής).

Διαβάστε ακόμη...