Πλήρωσε την κακή του εμφάνιση!

Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, o ΠΑΟΚ ηττήθηκε στη Μίκρα από την αντίστοιχη του Ηρακλή με 1-0..
Πλήρωσε την κακή του εμφάνιση!

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό και χαρακτηρίστηκε από το πάθος και τις δυνατές μονομαχίες, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε της ΑΕΠ Ηρακλής, αλλά με ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα γνώρισε την ήττα με 1-0 για την 22η αγωνιστική της Super League.

O Δικέφαλος παρατάχθηκε με 3-5-2 έχοντας τις γνωστές απουσίες στην άμυνα, με τους Δημητρίου και Δοδοντσάκη να μένουν εκτός για ένα ακόμα παιχνίδι. Στο τέρμα βρέθηκε ο Σιαμπάνης , τριάδα στην άμυνα με τους Πολύζο, Μίσκοβιτς και Κυριαλάνη, φουλ μπακ τους Γιαλαμούδη και Παπαθανασίου, τον Μελετίδη ως κόφτη, με τους Χατζηδίμπα και Καπρέτσο να παίζουν μπροστά του και τους Σταθόπουλο και Γκαργκαλατζίδη στην κορυφή.

Οι παίκτες των Πάμπλο Γκαρσία και Απόστολου Παπαβασιλείου πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα δευτερόλεπτα και κυριάρχησαν στον κακό αγωνιστικό χώρο που δημιουργούσε πολλά προβλήματα στον δημιουργικό τομέα. Η ΑΕΠ Ηρακλής μπήκε στο γήπεδο με ξεκάθαρο στόχο να αμυνθεί και έχοντας 11 παίκτες πίσω από την σέντρα έψαξε την κόντρα με μεγάλες μπαλιές. Από μία τέτοια στο 38′ λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Δικέφαλος από την πλευρά του προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους με σέντρες κυρίως από τα αριστερά, οι οποίες εξουδετερώθηκαν εύκολα από την αντίπαλη άμυνα, με το 0-0 να είναι το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε αλλά η ΑΕΠ Ηρακλής κατάφερε στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει το προβάδισμα στο 58′ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι έγινε ένας επιθετικός μονόλογος του Δικεφάλου. Οι γηπεδούχοι με 11 παίκτες στο ένα τρίτο του γηπέδου, έκλεισαν όλους τους χώρους με τον ΠΑΟΚ να χάνει τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, δύο με τον Μίσκοβιτς και μία με τον Γιαλαμούδη για την ισοφάριση, ενώ στο τελευταίο λεπτό ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χατζηστραβού.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Σιαμπάνης , Παπαθανασίου, Κυριαλάνης (62′ Λύρατζης), Μίσκοβιτς, Πολύζος (69′ Τζοβάρας), Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Σταθόπουλος, Καπρέτσος (62′ Χατζηστραβός), Γιαλαμούδης, Γκαργκαλατζίδης.

 

πηγή και κεντρική φωτογραφία απο : paokfc.gr

 

θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα:

H σύνθεση του Δικεφάλου:¨Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Κυριαλάνης, Μίσκοβιτς, Πολύζος, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Σταθόπουλος, Καπρέτσος, Γιαλαμούδης, Γκαργκαλατζίδης 

Αναπληρωματικοί: Κανελίδης, Παπαδόπουλος, Γκιντίδης, Τζοβάρας, Ματθαίου, Λύρατζης, Χατζηστραβός

Ξεκίνησε το παιχνίδι

15o λεπτό: Παραμένει χωρίς σκορ η αναμέτρηση

35o λεπτό: Χωρίς κάτι αξιοσημείωτο το παιχνίδι παραμένει ισόπαλο

Τέλος ημιχρόνου

Ξεκίνησε η επανάληψη

58ο λεπτό: O Ηρακλής ανοίγει το σκορ με κεφαλιά

61o λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο μετά από γύρισμα του Παπαθανασίου

62o λεπτό: Χατζηστραβός και Λύρατζης στις θέσεις των Καπρέτσου και Κυριαλάνη

69o λεπτό: Ο Τζοβάρας στην θέση του Πολύζου

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...