7-1 η Κ17 την Βέροια

Όγδοη σερί νίκη για την Κ17 του ΠΑΟΚ, που πέτυχε εμφατική νίκη με 7-1 επί της Βέροιας για το πρωτάθλημα της Super League.
7-1 η Κ17 την Βέροια

O ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 38 βαθμούς και ακολουθεί η Ξάνθη με 32 και ένα ματς λιγότερο.

 Η ομάδα του Βασίλη Μήττα μπήκε από την αρχή αποφασισμένη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και παρά το ότι σπατάλησε μισό ημίχρονο, βρήκε και δίχτυα και δεν κοίταξε πίσω.

Στο 27′ ο Δούμτσης, μετά από ασίστ του Βρακά, άνοιξε το σκορ ενώ δύο λεπτά μετά σέρβιρε στον Γκαργκαλατζίδη για το 2-0, που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο 60′ η Βέροια μείωσε σε 2-1, θέλοντας να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά η συνέχεια ήταν μονόλογος για τον Δικέφαλο. Στο 68′ ο Λύρατζης εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Χατζή για το 3-1, στο 72′ ο Γκαργκαλατζίδης μετά από πάσα του Βρακά ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 75′ ο Δούμτσης κυνήγησε μία χαμένη φάση και κατάφερε να πετύχει το πέμπτο γκολ του ΠΑΟΚ.

Στην συνέχεια ο Γκαργκαλατζίδης ανέλαβε ρόλο δημιουργού και έδωσε δύο ασίστ. Αρχικά στο 84′ στον Πουρνάρα, και τρία λεπτά μετά στον Χατζή για το τελικό 7-1.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Συλλέκτης, Λύρατζης, Γεωργιάδης, Βουτσάς, Μιχαηλίδης (75′ Διαμαντής), Μανιώτης (46′ Χατζής), Σαλαμούρας, Τσιγγάρας (80′ Μπούμπας), Βρακάς (75′ Πουρναράς), Δούμτσης (80′ Καλουτσικίδης), Γκαργκαλατζίδης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...