Διπλό στα Γιάννινα για την Κ20!

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League...
Διπλό στα Γιάννινα για την Κ20!

Ένα γκολ του Σταθόπουλου λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στάθηκε αρκετό στην Κ20 του Δικεφάλου, η οποία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το 2017.

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Απόστολου Παπαβασιλείου ταξίδεψε στα Γιάννενα, για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ, έχοντας επτά (!) απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, παίρνοντας βοήθεια από την Κ17.

Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε χωρίς του διεθνείς Τζοβάρα, Χατζηδίμπα, Χατζηστραβό, Νουκάρη και Δημητρίου και τους τραυματίες Δοδοντσάκη και Γιαλαμούδη, έχοντας στην αποστολή μόνο 17 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι Λύρατζης, Διαμαντής και Γαϊτανίδης, ήρθαν από την Κ17 για να καλύψουν τα κενά.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαθανασίου δεξιά και τον Λύρατζη αριστερά στην άμυνα, τους Πολύζο και Μίσκοβιτς στα στόπερ, τους Μελετίδη, Αηδονίδη και Καπρέτσο στα χαφ και επιθετική τριπλέτα με τους Ματθαίου, Παπαδόπουλο και Σταθόπουλο.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και φάσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να φτάσει στο γκολ, και τους γηπεδούχους να περιορίζονται σε παθητικό κυρίως ρόλο, ψάχνοντας την κόντρα. Ενώ όλα έδειχναν ότι το πρώτο μέρος θα ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα, ο Σταθόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα των Ηπειρωτών και έβαλε σε θέση οδηγού τον Δικέφαλο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Γαϊτανίδης πέρασε στην θέση του Ματθαίου, στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Κ20, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα. Έτσι οι παίκτες του Δικεφάλου πανηγύρισαν την νίκη στην πρώτη τους αναμέτρηση για το 2017 και έπιασαν τον Πανιώνιο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Σιαμπάνης , Παπαθανασίου, Λύρατζης, Πολύζος, Μίσκοβιτς, Μελετίδης (65′ Κραγιόπουλος), Αηδονίδης, Καπρέτσος, Παπαδόπουλος (65′ Υφαντίδης), Σταθόπουλος, Ματθαίου (46′ Γαϊτανίδης)

..................................................

Το παιχνίδι ξεκίνησε...

23ο λεπτό: Χωρίς φάσεις και γκολ το παιχνίδι στο πρώτο μισό του ημιχρόνου

44ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σταθόπουλος μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου και λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων

Ο ΠΑΟΚ είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο (αν και πλαστικό!), οι γηπεδούχοι έπαιξαν από την αρχή φουλ άμυνα και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν τον Σιαμπάνη που μόνο σε μία περίπτωση χρειάστηκε να επέμβει.

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη

52o λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Καπρέτσο, το δυνατό σουτ του οποίου τράνταξε το "Γ" του ΠΑΣ

57ο λεπτό: Κίτρινη στον Λύρατζη 

72ο λεπτό: Ελέγχει το ρυθμό ο ΠΑΟΚ και προσπαθεί να κλειδώσει το ματς με ένα δεύτερο γκολ

Τέλος

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Λύρατζης, Πολύζος, Μίσκοβιτς, Μελετίδης, Αηδονίδης, Καπρέτσος, Παπαδόπουλος, Σταθόπουλος, Ματθαίου Αναπληρωματικοί: Μούτσα, Υφαντίδης, Κυριλλίδης, Κραγιόπουλος, Γαϊτανίδης, Διαμαντής

....................................................

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΑ.Ε.Λ.-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΓΙΑΣ 21/1 στις 11:000-5 τελικόΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΓΛΥΦΑΔΑΣ21/1 στις 11:002-2 τελικόA.E.K.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.ΣΠΑΤΩΝ 21/1 στις 12:001-0 τελικόΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ο. ΞΑΝΘΗΡΕΝΤΗ21/1 στις 12:002-1 τελικόΓΙΑΝΝΙΝΑ-Π.Α.Ο.Κ.ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ21/1 στις 12:000-1 τελικόΑ.Ο.Κ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΚΑΝΟΝΙ22/1 στις 12:00-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ22/1 στις 12:00-ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑΜΙΚΡΑΣ22/1 στις 12:30-

 

Διαβάστε ακόμη...