Πέρασε εύκολα από τη Λεβαδειά...

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη του Λεβαδειακού με 1-3...
Πέρασε εύκολα από τη Λεβαδειά...

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016 η Κ20 του Δικεφάλου, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 1-3 για την 1η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με τον Παπαθανασίου στην αρχική σύνθεση, ο οποίος επέστρεψε μετά από κάποια παιχνίδια, τον «μικρό» Βουτσά στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Πολύζο βασικό στόπερ, στην θέση του τραυματία Δοδοντσάκη, με την υπόλοιπη 11άδα να μην διαφέρει σε σχέση με την νίκη στην Κέρκυρα.

Οι Ασπρόμαυροι μπήκαν δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο και επέβαλλαν τον ρυθμό τους, με τους γηπεδούχους να είναι κλεισμένοι στο μισό γήπεδο και να μην επιτρέπουν να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία τους. Άντεξαν όμως μόνο για 15 λεπτά καθώς ο Τζοβάρας εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη απομάκρυνση της άμυνας του Λεβαδειακού και άνοιξε το σκορ. Η εικόνα του δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ έψαξε το δεύτερο γκολ με τον Τζοβάρα να βρίσκει και πάλι δίχτυα στο 34′, με το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεση του, με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να βγει από την περιοχή του και να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία του ΠΑΟΚ. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου. Ο Χατζηστραβός είχε ένα σουτ στο δοκάρι μετά από εντυπωσιακή ενέργεια. Στο 75′ ο Τζοβάρας ανέλαβε ρόλο δημιουργού, έβγαλε ωραία παράλληλη μπαλιά, ο Σταθόπουλος δεν πρόλαβε την μπάλα, όχι όμως και ο Παπαδόπουλος, ο οποίος με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-3.

Στο 81′ ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δημητρίου, ο Σιαμπάνης το απέκρουσε αλλά στην επαναφορά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Σιαμπάνης , Παπαθανασίου (77′ Κυριλλίδης), Βουτσάς, Πολύζος, Δημητρίου, Χατζηδίμπας (65′ Μελετίδης), Χατζηστραβός, Νουκάρης, Τζοβάρας, Ματθαίου (55′ Παπαδόπουλος), Σταθόπουλος.

.....................................................

Θυμθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι γίνεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας, στον Άγιο Σπυρίδωνα. Ο ΠΑΟΚ με 22 βαθμούς σε 12 ματς είναι στην 4η θέση, ενώ ο Λεβαδειακός με μόλις 4 βαθμούς σε 11 αγώνες, στην τελευταία...

Ο αγώνας ξεκίνησε...

15ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Τζοβάρα

30ό λεπτό: Ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα 30 λεπτά του του, με τον ΠΑΟΚ όμως να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία στο 15' και να προηγείται.

36ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛλ και 0-2! Σκόρερ πάλι ο Τζοβάρας, μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων

Ημίχρονο

12:59 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο 

70ο λεπτό: Δεν έχει αλλάξει το σκορ, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης

76ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-3 με κεφαλιά του Χρήστου Παπαδόπουλου μετά από σέντρα του Τζοβάρα  

81ο λεπτό: Μειώνουν οι γηπεδούχοι σε μια φάση της οποίας προηγήθηκε χαμένο πέναλτι (απέκρουσε ο Σιαμπάνης) και στη συνέχεια έγινε το 1-3  

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Βουτσάς, Πολύζος, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Νουκάρης, Ματθαίου, Τζοβάρας, Σταθόπουλος

Τέλος

 

Διαβάστε ακόμη...