Πέντε στη Νέων, τέσσερις στην Παίδων!

Οι Εθνικές Παίδων και Νέων προετοιμάζονται για τις Elite Round, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποτελούν ενεργό κομμάτι των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.
Πέντε στη Νέων, τέσσερις στην Παίδων!

Στην Αγία Πετρούπολη θα βρεθούν πιθανότατα πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κλήθηκαν για τις προεπιλογές της Εθνικής ομάδα προ νέων (Κ18). Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Δημητρίου, Κωνσταντίνο Χατζηδίμπα, Γιώργο Νουκάρη, Ζήση Χατζηστραβό και Γιώργο Τζοβάρα, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Ρωσία τον Ιανουάριο του 2017.

Η Εθνική νέων κληρώθηκε στον 1ο όμιλο της elite round του ΕURO 2017 και θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία, την Φινλανδία και την Ολλανδία, η οποία και θα φιλοξενήσει το τουρνουά από τις 23 έως τις 28 Μαρτίου 2017. Εχουν συγκροτηθεί επτά όμιλοι και στα τελικά της διοργάνωσης θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες στη βαθμολογία κάθε ομίλου. Την τελική 8άδα θα συμπληρώσει η Γεωργία ως διοργανώτρια της τελικής φάσης (2-15/7/2017).

Ηχηρά ονόματα, εξάλλου, θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Εθνική παίδων στην elite round του EURO 2017, καθώς κληρώθηκε στον 3ο όμιλο μαζί με τις Ισπανία, Πορτογαλία και Πολωνία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Γεωργόπουλος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Οι Απόστολος Διαμαντής, Ελευθέριος Λύρατζης, Αντώνης Γαϊτανίδης και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης κλήθηκαν για τις προπονήσεις της Εθνικής παίδων στις 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το τουρνουά elite round θα φιλοξενηθεί στην Πορτογαλία από τις 10 έως τις 15 Μαρτίου και στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνονται οι πρώτες ομάδες και οι επτά καλύτερες δεύτερες στη βαθμολογία των οκτώ ομίλων. Τα τελικά του EURO θα διεξαχθούν από τις 3 έως τις 19 Μαΐου στην Κροατία, η οποία θα συμπληρώσει την 16άδα.

Διαβάστε ακόμη...