Συνεχίζει το σερί της η Κ15...

Έκτο παιχνίδι, έκτη νίκη για την Κ15 του Δικεφάλου, που επικράτησε της ΑΕΠ Ηρακλής στα γήπεδα ΛΟΛΑΣ το πρωί του Σαββάτου (3/12) για την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.
Συνεχίζει το σερί της η Κ15...

Οι παίκτες του Άγγελου Ζαζόπουλου μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 27′ με σουτ του Τσέλιου έξω από την περιοχή. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε θετικά για τον Δικέφαλο, αφού ο Αλτιντζής μετά από ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 και έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι στο 45′.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 από στημένη φάση στο 60′ για να έρθει ο Γκορτεζιάνι επτά λεπτά μετά και να καθαρίσει την νίκη με ένα προσωπικό γκολ.

Έτσι η Κ15 του Δικεφάλου συνέχισε με το απόλυτο στην Super League, με έξι νικηφόρα παιχνίδια, έχοντας πετύχει 21 τέρματα και δεχθεί μόλις τρία.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μακρής, Τσοπούρογλου (55′ Γκορτεζιάνι), Αβεντισιάν, Καλτσίδης, Καραμπέρης, Παναγιώτου, Γρόσδης, Τσέλιος (60′ Κιουρτσίδης), Αλτιντζής (67′ Θεοδωρίδης), Σαπουντζής (55′ Γρηγοριάδης) και Σαρέγκος (67′ Τεμερτζόγλου).

Διαβάστε ακόμη...