Ισοπαλία για την Κ20!

Η Κ20 του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου, με την αντίστοιχη του Ατρομήτου, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ...
Ισοπαλία για την Κ20!

Σε ένα παιχνίδι με πολλές και δυνατές μονομαχίες, ο καλύτερος ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να επιβληθεί του Ατρομήτου στο γήπεδο του Μεσημερίου και συνέχισε με ισοπαλία της υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League.

 Οι παίκτες των Πάμπλο Γκαρσία και Απόστολου Παπαβασιλείου βγήκαν στο γήπεδο με σκοπό να επιστρέψουν στις νίκες και να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στο Youth League. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, πίεσε τον Ατρόμητο και στο 9′ θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, αλλά ο Σταθόπουλος νικήθηκε από το σημείο του πέναλτι, σε παράβαση που κέρδισε ο Χατζηστραβός.

Οι ευκαιρίες έβγαιναν με δυσκολία μπροστά στις δύο εστίες και το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο κέντρο, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Ατρόμητος απείλησε με σουτ στο 26′, ο Τζοβάρας απάντησε τέσσερα λεπτά μετά, αλλά η προσπάθειά του πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε από πλευράς ΠΑΟΚ στο 39′, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων ο Χατζηστραβός σούταρε εξ επαφής αλλά η μπάλα κόντραρε και η άμυνα απομάκρυνε.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό με δυνατές μονομαχίες, με τους παίκτες του Ατρόμητου όμως σε πολλές περιπτώσεις να χρησιμοποιούν αντιαθλητικά μαρκαρίσματα. Μάλιστα στο 44′ ο Δημητρίου τέθηκε εκτός μάχης μετά από σκληρό χτύπημα στον αστράγαλο, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να μην αποβάλλεται παρότι στην συνέχεια έσπρωξε και ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ εκτός φάσης. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Δικέφαλος ανέβασε στροφές, παρά και την κόπωση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι μεσοβδόμαδα, και έκλεισε τους Περιστεριώτες στα καρέ τους.

Στο 53′ ο Σταθόπουλος απείλησε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιαλαμούδη, στο 61′ ο Μούτσα έδιωξε δύσκολα σουτ από κοντινή απόσταση και στο 64′ ο Τζοβάρας με διπλή προσπάθεια μετά από κόρερ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, μέσα από την περιοχή. Το γκολ του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα.

Ο Ατρόμητος ανέβηκε για την ισοφάριση και άφησε χώρους με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει πλέον την κόντρα. Σε δύο περιπτώσεις μάλιστα θα μπορούσε να έχει καθαρίσει και το παιχνίδι αν υπήρχε λίγο πιο καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Κόντρα στην ροή του αγώνα στο 82′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά, με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Μούτσα, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δοδοντσάκης, Δημητρίου (44′ Πολύζος), Μελετίδης, Νουκάρης, Χατζηστραβός (57′ Αηδονίδης), Παπαδόπουλος, Τζοβάρας, Σταθόπουλος (61′ Υφαντίδης)

 ........................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του ματς

σύνθεση του Δικεφάλου: Μούτσα, Γιαλαμούδης, Παπαθανασίου, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Μελετίδης, Νουκάρης, Χατζηστραβός, Τζοβάρας, Παπαδόπουλος, Σταθόπουλος  Aναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Κυριλλίδης, Υφαντίδης, Ματθαίου, Καπρέτσος, Αηδονίδης, Πολύζος

Ξεκίνησε το παιχνίδι

9ο λεπτό: Χαμένο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ με τον Σταθόπουλο

26ο λεπτό: Μακρινό σουτ από πλευράς φιλοξενούμενων περνάει άουτ, το παιχνίδι παραμένει χωρίς σκορ.

30 λεπτό: Σουτ του Τζοβάρα,ελάχιστα άουτ η μπάλα.

39o λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο με τον Χατζηστράβό να μην επιτυγχάνει να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

44ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Πολύζος περνά στην θέση του Δημητρίου

Τέλος ημιχρόνου

Ξεκίνησε η επανάληψη

53ο λεπτό: Κεφαλιά του Σταθόπουλου, περνάει άουτ.

57ο λεπτό: Ο Αηδονίδης στην θέση του Χατζηστραβού

61ο λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, στην θέση του Σταθόπουλου ο Υφαντίδης.

64ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ο Τζοβάρας ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ 1-0

 73o λεπτό: Χαμένο τετ α τετ για τον Ατρόμητο.

82ο λεπτό: Ο Ατρόμητος με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1

Tέλος

Διαβάστε ακόμη...