Ήττα για την Κ20, που πάλεψε στην επανάληψη

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από την αντίστοιχη του γάβρου με 2-0...
Ήττα για την Κ20, που πάλεψε στην επανάληψη

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, αλλά ο ΠΑΟΚ με καλή άμυνα κρατούσε το μηδέν ως το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και δέχτηκε γκολ από τον Ανδρούτσο, δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής Αντιπαριώτης σφυρίξει τη λήξη του.

Ο γάβρος είχε στο διάστημα αυτό και δύο δοκάρια, στο 3' και στο 38'. Με την έναρξη της επανάληψης, ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε στο ματς τους Σταθόπουλο και Τζοβάρα στις θέσεις των Κωνσταντίνου και Δημητριάδη, η ομάδα ισορρόπησε σταδιακά το παιχνίδι και άρχισε στη συνέχεια να βγάζει φάσεις μπροστά στην εστία του Αγγελόπουλου.

Στην καλύτερη από αυτές, στο 68ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με το κοντινό πλασέ του Αηδονίδη να περνάει άουτ. Στη συνέχεια ο Σταθόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ και ο Δοδοντσάκης εξ επαφής λίγο αργότερα δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα... 

Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης, έδειχναν να ξεμένουν από δυνάμεις, ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και στο 94' δέχτηκε 2ο γκολ από τον Ξενιτίδη στην κόντρα.

Στο 86ο λεπτό, οι παίκτες μας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε βάρος του γάβρου, όταν η μπάλα μετά από σέντρα, σταμάτησε σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων... Για την συγκεκριμένη φάση μάλιστα ο παρατηρητής διαιτησίας ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μετά την λήξη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

γάβρος: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (79' Kαμπετσής), Τασιούλης (63' Κωστανάσιος), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (72' Ξενιτίδης), Βρουσάι.

ΠΑΟΚ:  Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Μελετίδης, Μίσκοβιτς (56' Αηδονίδης), Δημητριάδης (46' Τζοβάρας), Ματθαίου, Κωνσταντίνου (46' Σταθόπουλος), Χατζηδίμπας. 

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής...

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREA.E.K.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΔΗΜ. ΣΠΑΤΩΝ22/10 1-2 Α.Ο.Κ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.ΚΑΝΟΝΙ22/101-1ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ22/101-2ΛΕΒΑΔΕΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ22/10 0-2ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Α.Ε.Λ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ22/101-1ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-Α.Ο. ΞΑΝΘΗΜΑΛΕΜΕ23/10 0-2ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΙΚΡΑΣ23/101-3ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Π.Α.Ο.Κ.ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ23/10 2-0

Και η βαθμολογία (δεν διεξήχθησαν οι 2 πρώτες αγωνιστές):

#ΟΜΑΔΑΑΓΩΝΕΣΒΑΘ.1ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ6182ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ6163ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ6164ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.6165ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.686Π.Α.Ο.Κ.687ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ688Α.Ε.Λ.689A.E.K.6710Α.Ο.Κ.6611ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ6512Α.Ο. ΞΑΝΘΗ6413ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ5414ΒΕΡΟΙΑ6315ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ5216ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ60

............................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αντιπαριώτης του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Καραθανάση

12:02 To παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα...

3ο λεπτό: Δοκάρι για τους γηπεδούχους που έχουν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 5λεπτο, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει πίσω από τη σέντρα.

13ο λεπτό: Ωραία επέμβαση του Σιαμπάνη σε σουτ που έγινε από το ύψος του πέναλτι.

20ό λεπτό: Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ έχει ισορροπήσει το παιχνίδι και έχει φρενάρει τον ρυθμό των γηπεδούχων.

32ο λεπτό: Χωρίς κάποια αξιομνημόνευτη φάση, τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να αμύνεται καλά, έχοντας κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Σιαμπάνη και τους γηπεδούχους να πιέζουν.

38ο λεπτό: Ο Κηπουρός εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σιαμπάνη.

2 λεπτά οι καθυστερήσεις.

45'+2: 1-0 ο γάβρος, ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ σχεδόν σε νεκρό χρόνο!!! Σκόρερ ο Ανδρούτσος.

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη

46ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Βγήκαν Κωνσταντίνου - Δημητριάδης και μπήκαν Σταθόπουλος - Τζοβάρας. 

50ό λεπτό: Με διάθεση να βγει στην επίθεση μπήκε ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη

56o λεπτό: Αηδονίδης στη θέση του Μίσκοβιτς, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ

68ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με το κοντινό πλασέ του Αηδονίδη να περνάει άουτ

Η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη είναι πολύ καλύτερ, καθώς έχει βγει στην επίθεση και απειλεί, με τους γηπεδούχους να είναι ξεκάθαρα κουρασμένοι!

88ο λεπτό: Ο Αντιπαριώτης δείχνει την 4η κίτρινη κάρτα σε παίκτη του ΠΑΟΚ 

4 λεπτά οι καθυστερήσεις 

94ο λεπτό: 2-0 ο γάβρος με τον Ξενιτίδη στην κόντρα και ενώ ο ΠΑΟΚ είχε βγει στην επίθεση και πίεζε...

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...