Άρωμα πρόκρισης στην Ουγγαρία!

Πρεμιέρα στο Youth League Domestic Champions για την Κ20 του Δικεφάλου που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Ακαδημία Φέρεντς Πούσκας.
Άρωμα πρόκρισης στην Ουγγαρία!

Συνεπής στο πρώτη της ευρωπαϊκό ραντεβού στάθηκε η Κ20 του ΠΑΟΚ καθώς κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στην Ουγγαρία κόντρα στην Ακαδημία Πούσκας και να πάρει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς για το Youth League.

Μετά από 97 λεπτά σκληρής μάχης ΠΑΟΚ και Ακαδημία Πούσκας αναδείχθηκαν ισόπαλες στην Ουγγαρία στο Pancho Arena και θα λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς που θα διεξαχθεί στo Καυτανζόγλειο στις 19 Οκτωβρίου.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, στάθηκαν αντάξιοι των απαιτήσεων της αναμέτρησης κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που τους δίνει το προβάδισμα στην σειρά.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και θέλησαν εξ αρχής να παίξουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις, καθώς περιορίστηκαν σε μακρινά σουτ. Στην συνέχεια οι Ούγγροι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησαν με συνεχόμενα κόρνερ και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ με τον Μούτσα να πραγματοποιεί καλή απόκρουση στο 35′. Το τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς και έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες, μία με φάουλ του Χατζηστραβού και δύο με τον Αηδονίδη.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την Ακαδημία Πούσκας να βρίσκει γκολ στην πρώτη καλή της ευκαιρία στο 58′. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν το έβαλαν κάτω και έψαξαν με όλες τις δυνάμεις τους την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 75′ με τον Σταθόπουλο να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Παπαδόπουλου, που είχε περάσει σαν αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα. Η ομάδα του Γκαρσία με τον ενθουσιασμό του γκολ πίεσε ακόμα και για την νίκη με τον Κραγιόπουλο να χάνει δύο ευκαιρίες λίγο πριν το φινάλε, με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Μούτσα, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Μελετίδης, Αηδονίδης, Χατζηστραβός (88′ Κυριλλίδης), Χατζηδίμπας (73′ Παπαδόπουλος), Ματθαίου (79′ Κραγιόπουλος), Σταθόπουλος.

...........................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού

To παιχνίδι ξεκίνησε...

10o λεπτό: Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι, είναι αυτός που έχει την κατοχή της μπάλας και απειλεί  

20ό λεπτό: Μοιρασμένη πλέον η κατοχή, λείπουν οι φάσεις στο ματς, με εξαίρεση δύο καλές στιγμές του Δικεφάλου  που απείλησε δύο φορές με Χατζηστραβό και Ματθαίου

35ο λεπτό: Καλή απόκρουση του Μούτσα σε προσπάθεια των Ούγγρων

39ο λεπτό: Κίτρινη σε παίκτη των γηπεδούχων

41ο λεπτό: Και άλλος παίκτης της Puskás Akadémia κιτρινίζεται

44ο λεπτό: Δύο καλές εκτελέσεις φάουλ από Χατζηστραβό και Αηδονίδη δεν βρήκαν στόχο

2 λεπτά οι καθυστερήσεις

45+1' Μεγάλη ευκαιρία με τον Αηδονίδη να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες

50ό λεπτό: Και στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, έχει την κατοχή και προσπαθεί για το γκολ

58ο λεπτό: Οι Ούγγροι ανοίγουν το σκορ με τον Οβάρι

62ο λεπτό: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαθανασίου, αποκρούει ο Τοθ 

65ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ έχει τα στατιστικά υπέρ του, αλλά είναι πλέον πίσω στο σκορ...

75ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 1-1 με τον Σταθόπουλο μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου

82ο λεπτό: Από μία κίτρινη κάρτα στις ομάδες

86ο λεπτό: Χαμένη ευκαιρία με τον Μάνο Κραγιόπουλο 

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

92ο λεπτό: Νέα χαμένη ευκαιρία και πάλι με τον Κραγιόπουλο!

Τέλος!  Εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ που πήρε το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς

Διαβάστε ακόμη...