Με το δεξί μπήκε η Κ17 ...

Για την 1η αγωνιστική του 1ου γύρου του Βορείου Ομίλου, η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε στο γήπεδο των Νέων Επιβατών την αντίστοιχη της Ξάνθης με 2-1...
Με το δεξί μπήκε η Κ17 ...

Περισσότερο εύκολα από ό,τι ενδεχομένως δείχνει το 2-1, κέρδισε η Κ17 του ΠΑΟΚ την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα των Βασίλη Μήττα και Βασίλη Καναρά αποκόμισε τους πρώτους της τρεις βαθμούς, όπως άλλωστε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και η Βέροια (για τον β' όμιλο Ηρακλής και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι).

Το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Ιωάννινα, άνοιξε στο 25' ο Γαϊτανίδης με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, έπειτα από ασίστ του Χατζή. Ακολούθησε σωρεία ατυχώς χαμένων ευκαιριών για τον ΠΑΟΚ, η Ξάνθη ισοφάρισε στο 65' και στο 84' ο Τσιγγάρας έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με ωραία συνδυαστική προσπάθεια που ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου. Την πάσα για το γκολ έκανε ο Δούμτσης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Βουτσάς Δημ., Γεωργιάδης, Τσαούσης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης (55' Τσιγγάρας), Χατζής, Βρακάς (85' Διαμαντής), Γαϊτανίδης, Δούμτσης (85' Τοπάλ), Γκαργκαλατζίδης (65' Καλουτσικίδης).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΙΚΡΑΣ 10/91 - 1ΒΕΡΟΙΑ-Α.Ε.Λ.ΔΙΑΒΑΤΟΥ10/91 - 0Α.Ο.Κ.-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΚΕΡΚΥΡΑΣ11/91 - 4Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ο. ΞΑΝΘΗΠΑΟΝΕ11/92 - 1

Διαβάστε ακόμη...