Camp επιλογών στα προπονητικά κέντρα

Μήνας προπονητικών κέντρων ο τρέχων και ο ΠΑΟΚ ξεκινά από το Διδυμότειχο στις 11 Σεπτεμβρίου (11.00) με ένα camp επιλογών, από το οποίο θα προκύψουν τα παιδιά που θα στελεχώσουν το προπονητικό κέντρο της πόλης για τη νέα σεζόν.
Camp επιλογών στα προπονητικά κέντρα

 Το camp αφορά παιδιά γεννημένα το 2004, 2005, 2006 και 2007. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, εξάλλου, το τμήμα scouting των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης για την πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Την Κυριακή 11.09, άλλωστε, η ομάδα των βετεράνων του ΠΑΟΚ, πιστή στο κοινωνικό της έργο δίνει αγώνα στο Διδυμότειχο, ώστε τα έσοδα που θα προκύψουν να διατεθούν σε ομάδες ΑΜΕΑ της περιοχής.

Ακολουθεί στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ Academy Athens Cosmos Club στον Κολωνό, όπου θα πραγματοποιηθεί camp επιλογών φερέλπιδων ποδοσφαιριστών (γεννημένων από το 2004 έως το 2007).

Τέλος, στις 22.09 το τμήμα scouting των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Κατερίνη, αλλά και στην Κοζάνη για δύο ακόμαcamp επιλογών, από τα οποία θα προκύψουν τα τμήματα των εκεί προπονητικών κέντρων.

Διαβάστε ακόμη...