Μεταγραφές για το PAOK Academy

Δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα για τα Τμήματα Υποδομής του Δικεφάλου.
Μεταγραφές για το PAOK Academy

Αμυντικός μέσος για την Κ17, αριστερό μπακ για την Κ13, για τα παιδιά της οποίας από φέτος θα ισχύουν νέοι κανόνες. Διαβάστε τις λεπτομέρειες μέσα από το paokfc.gr.

 Ενίσχυση από τις Σέρρες για την Κ17

Παίκτης της Κ17 του Δικεφάλου είναι και επίσημα ο Απόστολος Διαμαντής. Ο νεαρός παίκτης κατάγεται από τις Σέρρες, γεννήθηκε στις 20.05.2000 και έκανε τα πρώτα του βήματα στον Πανσερραϊκό.

Αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και ξεχωρίζει για το ύψος του, καθώς είναι ήδη 1,86 μ.. Ο Διαμαντής μετρά πολλές συμμετοχές τόσο με τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Σερρών, όσο και με αυτές της Περιφέρειας και της Ζώνης.

Από μικροί στα...δύσκολα

Νέο εγχείρημα για το PAOK Academy, με τα παιδιά της Κ13 να μένουν πλέον στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ στην Εύξεινο Λέσχη. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται να έρθουν στην Θεσσαλονίκη παιδιά τόσο νεαρής ηλικίας.

Παράλληλα, στην ομάδα εντάχθηκε και ένα νέο μέλος. Ο λόγος για τον Μάριο Σινανάι, ο οποίος από πέρυσι έκανε κάποιες προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και πλέον θα ανήκει και επίσημα στην ομάδα.

Κατάγεται από τα Τρίκαλα και καλύπτει την θέση του αριστερού μπακ, όντας γεννημένος στις 16.01.2004. Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από την ακαδημία της ΑΕ Τρικάλων.

Διαβάστε ακόμη...