Η Χριστογεννιάτικη γιορτή των Ακαδημιών

Υπέροχη βραδιά για τις ακαδημίες Τίμησαν τους μικρούς με την παρουσία τους οι αστέρες της πρώτης ομάδας Το Paokmania ήταν εκεί και έβγαλε και φωτογραφίες
Η Χριστογεννιάτικη γιορτή των Ακαδημιών
Υπέροχη βραδιά για τις ακαδημίεςΤίμησαν τους μικρούς με την παρουσία τους οι αστέρες της πρώτης ομάδαςΤο Paokmania ήταν εκεί και έβγαλε και φωτογραφίες

Οι αθλητές των ακαδημιών του ΠΑΟΚ γιόρτασαν όπως κάθε χρόνοτην καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη γιορτή, που έγινε χθες (17-12-2008) στοClub Hotel , με εξαιρετικήεπιτυχία.

700 γονείς και παιδιά γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο πουπροσέφερε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Βιολίδης. Από την διοίκηση των ΤμημάτωνΥποδομής παρεβρέθηκαν οι κκ. Φαρλαλής, Ηλιάδης και Μιχαηλίδης.

Επίσης  ο τεχνικόςσύμβουλος των ακαδημιών κ.Ελευθεριάδης καθώς και όλοι οι προπονητές έδωσαν τοπαρόν.

Ο κύριος Σοϊλεμέζογλου επιμελήθηκε με επιτυχία τηςπαρουσίασης -μέσω σλάιντς- στη χθεσινή εκδήλωση,που υπό τους ήχους live μουσικήςjazz εντυπωσίασεόλους τους παρευρισκομένους.

 

 

Κατά τη διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκαν οι αθλητές πουδιέπρεψαν σε διάφορα τεστ δεξιοτεχνίας και ταχύτητας από βετεράνουςποδοσφαιριστές της ομάδος μας.

Οι μικροι ποδοσφαιριστές είχαν την τύχη και τη χαρά ναφωτογραφηθούν με δύο από τα αστέρια του ΠΑΟΚ Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και ΣτέφανοΑθανασιάδη που τίμησαν και αυτοί  με τηνπαρουσία τους την υπέροχη  γιορτή.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μοιραζει δώρα καιευχές, σε όλους τους μελλοντικούς αστέρες της.


Διαβάστε ακόμη...