3η στο Lennart Johansson η Κ13

Την τρίτη θέση του τουρνουά Lennart Johansson Academy Trophy, που ολοκληρώθηκε στις 29.05 στην Σουηδία, κατέκτησε η Κ13 του ΠΑΟΚ,
3η στο Lennart Johansson η Κ13

που κέρδισε 4-1 την Στάμπαεκ στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Το τουρνουά κέρδισε η Γιουβέντους, η οποία νίκησε 2-1 στον τελικό την Ατλέτικο Μαδρίτης.

 Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες των Βασίλη Καναρά και Σάββα Κωνσταντινίδη κέρδισαν 6-1 την Ελσίνκι και 6-1 την Βίκινγκς FC, ηττήθηκαν 2-1 από την Κοπεγχάγη και 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο τελευταίο ματς του ομίλου.

Tην αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Αδαμόπουλος Ευάγγελος, Τσιάτρης Δημήτριος, Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Ιατρού Χρήστος, Μάντικας Παναγιώτης, Παϊραζίδης Κωνσταντίνος, Καρακούτης Ιωάννης, Τσαπακίδης Γεώργιος, Κουίδης Δημήτριος, Στοϊνοβιτς Αθανάσιος, Ταϊτζόγλου Ιωάννης, Κωσταντέλιας Ιωάννης, Κύζιλης Ευστάθιος, Παπαδάκος Αθανάσιος, Κιτσάκης Βασίλειος, Βλάχος Κωνσταντίνος, Ζαδικόπουλος Χρυσόστομος, Τσιόπτσης Αλέξανδρος.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές: Καναράς Βασίλειος, Κωvσταντινίδης Σάββας, Τσιαπακίδης Πέτρος, Ασλανίδης Ανέστης και ο γιατρός Χατζηαθανασίου Γεώργιος.

Διαβάστε ακόμη...