Σπεσιαλίστας στις αποκρούσεις πέναλτι!

Όποτε τον χρειάστηκαν οι υποδομές του ΠΑΟΚ, όχι μόνο φώναξε παρών, αλλά η παρουσία του στα παιχνίδια μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε! 
Σπεσιαλίστας στις αποκρούσεις πέναλτι!

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Κ20, Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου που χτες αγωνίστηκε με την Κ20 κόντρα στην ΑΕΚ και συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθει η νίκη. Όπως σας είχαμε μεταφέρει και κατά τη διάρκεια του live score της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, στο 71′, ο Τσελεπίδης υπέπεσε σε πέναλτι (στο video φαίνεται πως ήταν δημιούργημα της φαντασίας του ρέφερι!) και αποβλήθηκε, αλλά ο Σοϊλεμέζογλου απέκρουσε ε ν τ υ π ω σ ι α κ ά, κρατώντας το μηδέν και το 1-0 ήταν το τελικό σκορ, καθώς στο υπόλοιπο, ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε υποδειγματικά.

Δείτε τη φάση στο 2:54 του video που ακολουθεί, ενώ αξίζει πραγματικά να δείτε στο ξεκίνημα του αγώνα με την ΑΕΚ (0:30) τη στιγμή που ο Τσελεπίδης του δίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού!!!

Με πολύ πιθανό ενδεχόμενο, το χτεσινό (21/5) να ήταν το τελευταίο ματς του νεαρού τερματοφύλακα με τα ασπρόμαυρα, καθώς την επόμενη σεζόν δεν θα μπορεί ηλικιακά να αγωνιστεί στην Κ20, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ραφαήλ μαζί με τον Στέλιο Πόζογλου συνυπάρχουν στον Δικέφαλο από τα δέκα τους χρόνια, είναι οι παλιότεροι παίκτες στα τμήματα υποδομής και έχουν στεφθεί πρωταθλητές τόσο με την Κ17 το 2013 στην Ξάνθη όσο και με την Κ20 την επόμενη χρονιά!

Αμφότεροι -για διαφορετικούς λόγους- δεν πήραν φέτος χρόνο συμμετοχής στην Κ20 και αυτό είναι κάτι που σηκώνει πολλή κουβέντα. Ο Σοϊλεμέζογλου αγωνίστηκε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, κρατώντας σε όλα την εστία του α ν έ π α φ η! Θυμηθείτε ποια ήταν αυτά:

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 1-0

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-3

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 2-0

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0

Στα υπόλοιπα 30 παιχνίδια, στα 28 δεν υπήρχε ούτε στην αποστολή της ομάδας του ΠΑΟΚ, ενώ σε 2 έμεινε θεατής από τον πάγκο! Και όλα αυτά για ένα παίκτη που όπως διαβάσατε πιο πάνω, είναι στην ομάδα από τα δέκα του και έχει στεφθεί πρωταθλητής τόσο με την Κ17 το 2013 στην Ξάνθη όσο και με την Κ20 την επόμενη χρονιά!

Την περασμένη σεζόν 2014-2015, έγραψε συμμετοχές 28 συμμετοχές (όσες και πρόπερσι) και σε αυτά τα παιχνίδια απέκρουσε τα τρία από τα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσαν οι αντίπαλοι... Παρόλα αυτά όπως όλα δείχνουν, το μέλλον του είναι αβέβαιο και πολύ πιθανόν ... εκτός ΠΑΟΚ!  

Η σελίδα που παρακολουθεί από κοντά τις υποδομές του Δικεφάλου από το 2007, εύχεται στον Ραφαήλ να βρει σύντομα τον ποδοσφαιρικό του δρόμο μιας και "κάποιοι" στον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό έδειξαν με κάθε τρόπο πως δεν τον υπολογίζουν!

Δείτε στο video που ακολουθεί στιγμές από παλιότερα παιχνίδια της Κ20 του ΠΑΟΚ, με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, να πρωταγωνιστεί...

Διαβάστε ακόμη...