Πανάξια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ η Κ17!!!

H K17 του ΠΑΟΚ κέρδισε στο γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι, την Ξάνθη με 2-1 και κατέκτησε για 2η φορά στην ιστορία της τον τίτλο, ΠΑΝΑΞΙΑ.
Πανάξια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ η Κ17!!!

Ήταν η καλύτερη ομάδα και το έδειξε τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό. Η Κ17 του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ξάνθης στο γήπεδο του Περιστερίου.

Οι παίκτες του Άγγελου Ζαζόπουλου και του Πάμπλο Γκαρσία έδειξαν πως διαθέτουν και το ατομικό ταλέντο και το ομαδικό πνεύμα και την κατάλληλη νοοτροπία προκειμένου να κερδίσουν στο γήπεδο αυτό που τους αναλογεί. Την κορυφή της Ελλάδας.

Τώρα θα πρέπει να ετοιμάζονται για το Champions League Νέων προκειμένου να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Κάτι που έτσι κι αλλιώς γίνεται συστηματικά στο PAOK Academy τα τελευταία χρόνια με τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ ν' ανδρώνονται στα καλύτερα διεθνή τουρνουά και να εξαργυρώνουν τις εμπειρίες τους στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη δεν είχαν να κρύψουν τίποτα ο ένας από τον άλλο. Είχαν ήδη αναμετρηθεί πολλές φορές για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μπήκαν λοιπόν στο γήπεδο για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ο Δικέφαλος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Το πρώτο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν και τα τρία γκολ, κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται.

H πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην Ξάνθη, αλλά ο Σιαμπάνης έδιωξε. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έψαχνε το γκολ και το βρήκε στο 18′ με σουτ του Χατζηστραβού. Η Ξάνθη ισοφάρισε στο 26′ με κεφαλιά, αλλά ο Δικέφαλος πήρε ξανά το προβάδισμα πριν τελειώσει το ημίχρονο. Στο 43′ έπειτα από σέντρα του Λύρατζη, ο Τζοβάρας με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς καλύτερος και πίεζε για το τρίτο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο του. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γκαργκαλατζίδης που είχε δοκάρι και τουλάχιστον τέσσερις κλασικές για γκολ, δίχως να καταφέρει να βρει δίχτυα. Η Ξάνθη το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να πιέσει στο τέλος για την ισοφάριση.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Δημητρίου, Βουτσάς, Λύρατζης (95' Γαϊτανίδης), Τσαούσης, Χατζηστραβός, Αηδονίδης (62' Μίσκοβιτς), Μελετίδης (80' Νουκάρης), Χατζηδίμπας (62' Παπαθανασίου), Γκαργκαλατζίδης (89' Υφαντίδης), Τζοβάρας

...........................................

Θυμηθείτε την εξελιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα...

5ο λεπτό: Παραλίγο να σκοράρει με αυτογκόλ η Ξάνθη, αντέδρασε σωστά ο Σιαμπάνης!

8o λεπτό: Γυριστό σουτ του Γκαργκαλατζίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ, άουτ

13ο λεπτό: Έχει την υπεροχή ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά, αλλά η Ξάνθη δείχνει στοιχεία δουλεμένης ομάδας που κυρίως ψάχνει την κόντρα.

18ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ! Ο Χατζηστραβός με διαγώνιο σουτ ανοίγει το σκορ!

21ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη, στη θέση του Τσάπαρη μπήκε ο Τζιβανόπουλος

26ο λεπτό: 1-1 η Ξάνθη με τον Μελιόπουλο (κεφαλιά), γκολ από το πουθενά μετά από εκτέλεση φάουλ

33ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή σε μεγάλα ποσοστά (68%-32%), αλλά λείπουν οι καλές επιθέσεις

41ο λεπτό: Κίτρινη στον Σουλεϊμάν

42ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 2-1 ο ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Τζοβάρα, μετά από γλυκιά σέντρα του Λύρατζη από τα δεξιά

45ο λεπτό: Κίτρινη στον Μελετίδη

2 λεπτά οι καθυστερήσεις

Ημίχρονο στο Περιστέρι

Ξεκίνησε η επανάληψη

53ο λεπτό: Φάουλ για την Ξάνθη σε καλή θέση, μπλόκαρε εύκολα ο Σιαμπάνης

61ο λεπτό: Φοβερή ενέργεια του Τζοβάρα από τα αριστερά, ο Γκαργκαλατζίδης μόνος με τον τερματοφύλακα πιάνει την κεφαλιά άουτ!

62ο λεπτό: Χατζηδίμπας - Αηδονίδης εκτός, Παπαθανασίου - Μίσκοβιτς στο παιχνίδι

Αλλάζει σε 4-2-3-1 το σύστημα ο Ζαζόπουλος

67ο λεπτό: Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης προλαβαίνει την κάθετη του Γκαργκαλατζίδη...

70ό λεπτό: Σουτ του Σουλεϊμάν άουτ

72ο λεπτό: Εξαιρετική προσπάθεια του Χατζηστραβού που βρήκε τον Λύρατζη σε πολύ καλά θέση, τον έβγαλε με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, αλλά το σουτ του παίκτη μας το απέκρουσε ο πορτιέρο της Ξάνθης (Σαββίδης)!

74ο λεπτό: Σέντρα του Τζοβάρα από τα αριστερά, μπλόκαρε ο Σαββίδης προ του Γκαργκαλατζίδη 79ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Γκαργκαλατζίδη, τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της Ξάνθης

80ό λεπτό: Νουκάρης στη θέση του Μελετίδη

83ο λεπτό: Ο Γκαργκαλατζίδης από εξαιρετική θέση πιάνει την κεφαλιά άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ

84ο λεπτό: Κίτρινη στον Μίσκοβιτς

85ο λεπτό: Σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΟΚ, τελευταία στιγμή σε κόρνερ αμυντικός του ΠΑΟΚ, χωρις συνέχεια η φάση. Και πάλι από στημένο απείλησε η Ξάνθη

87ο λεπτό: Και πάλι απείλησε η Ξάνθη από λάθος της άμυνάς μας, ευτυχώς πέρασε η φάση χωρίς συνέπειες

89ο λεπτό: Υφαντίδης στη θέση του Γκαργκαλατζίδη

Μπήκαμε στις καθυστερήσεις

95ο λεπτό: Γαϊτανίδης αντί του Λύρατζη, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ

........................................................

Το pregame της αναμέτρησης:

16:50: Καθ' οδόν η ομάδα του Δικεφάλου για το γήπεδο του Περιστερίου

16:20: Η ομάδα του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Παρέλαση μάνατζερς στο σήπεδο του Ατρομήτου, μυρίστηκαν "αίμα" και έσκασαν μύτη

Οι αρχηγοί των δύο ομάδων τοποθετούν το κύπελλο στον αγωνιστικό χώρο...

Διαβάστε ακόμη...