Ραντεβού με την ιστορία για την Κ17!

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής σεζόν δίνει σήμερα το απόγευμα η Κ17 του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας στον τελικό του Final -4 την Ξάνθη!
Ραντεβού με την ιστορία για την Κ17!

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. Οι δύο σημερινοί μονομάχοι, προέρχονται από τον Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος, γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον και ο Δικέφαλος έχει σίγουρα το ψυχολογικό αβαντάζ, καθώς επικράτησε και στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες φέτος, όπως μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ!

Οι νεαροί παίκτες των Ζαζόπουλου - Γκαρσία, πέρασαν στον τελικό αποκλείοντας τον Ατρόμητο, ενώ η Ξάνθη τον γάβρο, ένα γεγονός που δεν περνάει σίγουρα απαρατήρητο, καθώς η ομάδα της Μουνιχίας μετά το σε βάρος της σκορ είχε την απαραίτητη ώθηση από το κοράκι που έκανε ότι μπορούσε για να αλλάξει η κατάσταση!

Το σημερινό παιχνίδι ορίστηκε να το σφυρίξει ο Βάτσιος (Αττικής), με βοηθούς τους Βόση - Κασσαβέτη, 4ο τον Ευαγγελου και παρατηρητή τον Καρατζά. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα που θα σηκώσει το τρόπαιο, μετά από απόφαση της Λίγκας στην οποία μειοψήφησε πανηγυρικά ο γάβρος, θα γίνει εισήγηση προς την ΕΠΟ, για τη συμμετοχή στο UEFA Youth League της πρωταθλήτριας ομάδας του πρωταθλήματος K17 της Super League!

Δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό δεν έχουν οι τιμωρημένοι Σαλαμούρας (ΠΑΟΚ) και ο Ζουμοπουλίδης (Ξάνθη)...

Αυτό είναι το έκτο συνεχόμενο Final Four για τον Δικέφαλο. Πρωταθλητής στέφθηκε σ' αυτό της Ξάνθης τον Μάιο του 2013.

Διαβάστε ακόμη...