Φέτος μετράμε 4/4 με την Ξάνθη! (Κ17)

Τέσσερις φορές συναντήθηκε φέτος η Κ17 του ΠΑΟΚ με την αντίστοιχη της Ξάνθης, στο πλαίσιο του Βορείου ομίλου, του πρωταθλήματος υποδομών της Super League...
Φέτος μετράμε 4/4 με την Ξάνθη! (Κ17)

O Δικέφαλος κέρδισε και στους τέσσερις αγώνες (!) με χαρακτηριστική άνεση και ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στο πέμπτο παιχνίδι των δύο ομάδων που θα γίνει το Σάββατο (14/5) και είναι το κρισιμότερο όλων!

Θυμηθείτε αναλυτικά τα ως τώρα παιχνίδια, στα οποία υπήρχε συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή τους από τα live score της σελίδας μας!

24/10/2015, ΠΑΟΚ - Ξάνθη 4-0, για την 6η αγωνιστική του 1ου γύρου.  

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Νέων Επιβατών, ο ΠΑΟΚ ήταν από την αρχή πολύ καλύτερος των φιλοξενούμενων και σημειώνοντας από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο πήρε μια σημαντική νίκη, εδραιώνοντας την πρωτιά του στον όμιλο ...

Το σκορ άνοιξε στο 32' ο Υφαντίδης μετά από ασίστ του Χατζηδίμπα και στο 43ο λεπτό ο Υφαντίδης και πάλι, διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ, μετά από ασίστ του Χατζηστραβού αυτή τη φορά!

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του, είχε πολλές καλές στιγμές στο παιχνίδι του και σημείωσε άλλα δύο γκολ με πολύ ωραίες ενέργειες του Χατζηστραβού στο 74' και 81'. Στο 52' συνεργασία Παπαθανασίου - Χατζηδίμπα - Τζοβάρα, το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στο δοκάρι της Ξάνθης...

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Βουτσάς (77' Ευφραιμίδης), Δημητρίου, Λύρατζης, Μίσκοβιτς, Μελετίδης (65′ Μανιώτης), Χατζηστραβός, Χατζηδίμπας (77' Χατζής), Τζοβάρας (70′ Ευθυμίου), Υφαντίδης (77' Δούμτσης).  

13/12/2015, Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-2, για την 6η αγωνιστική του 2ου γύρου.

Στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος των γηπεδούχων από την αρχή, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12', σε μια αναμέτρηση με πολλές δυνατές μονομαχίες σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου...

Πολλές βλαχομαγκιές από τους γηπεδούχους και πάλι, όπως άλλωστε κάθε φορά που ομάδες μας παίζουν στα Πηγάδια και έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από την Ξάνθη και την προβληματική συμπεριφορά παραγόντων των γηπεδούχων!

Στην επανάληψη η υπεροχή του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε, αλλά τον δρόμο προς τα δίχτυα οι παίτες των Ζαζόπουλου - Γκαρσία τον βρήκαν προς το τέλος του αγώνα! Αρχικά στο 78' ισοφάρισαν με κεφαλιά του Τζοβάρα για να έρθει η ανατροπή έξι λεπτά αργότερα (84'), όταν μετά από συνδυασμό Χατζηδίμπα - Τζοβάρα, σέντρα του τελευταίου και κοντινή προβολή του Γαϊτανίδη διαμόρφωσε το τελικό 1-2...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης (66′ Σαλαμούρας), Δημητρίου, Πολύζος, Μελετίδης (67′ Τσιγγάρας), Χατζηστραβός (88′ Μανιώτης), Αηδονίδης, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Ευθυμίου (60′ Γαϊτανίδης)

21/2/12016, ΠΑΟΚ - Ξάνθη 3-0, για την 6η αγωνιστική του 3ου γύρου.

Το 1-0 για τους «ασπρόμαυρους» έκανε στο 55′ ο Ευθυμίου με δυνατό σουτ και τα τέρματα διπλασίασε στο 69′ ο Χατζηδίμπας, έπειτα από σέντρα του Λύρατζη.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Δημητρίου με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Χατζηδίμπα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μαβίδης, Δημητρίου, Πολύζος (55′ Τσέλα), Βουτσάς, Λύρατζης, Αηδονίδης, Σαλαμούρας (83′ Μενελάου), Τσιγγάρας (45′ Χατζηδίμπας), Δούμτσης (55′ Νουκάρης), Γαϊτανίδης (77′ Κυζιρίδης), Ευθυμίου.

16/4/2016, Ξάνθη ΠΑΟΚ 0-4, για την 6η αγωνιστική του 4ου γύρου

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' με τον Γκαργκαλατζίδη, έπειτα από ασίστ του Χατζηδίμπα. Το 0-2 έκανε στο 40' ο Αηδονίδης από πάσα του Γκαργκαλατζίδη, ενώ στο 57' πάλι ο Χατζηδίμπας βρήκε τον Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 για τον ΠΑΟΚ. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Γκαργκαλατζίδης στο 60' έπειτα από πάσα του Τζοβάρα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης (55' Χατζής), Πολύζος, Δημητρίου, Μίσκοβιτς, Χατζηστραβός (55΄Νουκάρης), Αηδονίδης, Τζοβάρας (72' Γαϊτανίδης), Γκαργκαλατζίδης (67' Ευθυμίου), Χστζηδίμπας (72' Μελετίδης).

Διαβάστε ακόμη...