Νίκη στα πέναλτι για το Εφηβικό '96

Η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου επικράτησε τελικά στα πέναλτι του ΠΑΟΝΕ, αν και υπερείχε στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού...
Νίκη στα πέναλτι για το Εφηβικό '96
Από μία ομάδα (ΠΑΟΝΕ) που υποτίθεται είναι καλή (βάση των αποτελεσμάτων που έχει φέρει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα), από μια ομάδα που παίζει με ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας ενός και δύο χρόνων, και από την ίδια ομάδα που παίζει στην έδρα της, περιμένεις αν μη τι άλλο ένα δυνατό, ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Αντί αυτού όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο είδαν μία ομάδα «φοβισμένη» που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να καταστρέψει παρά να δημιουργήσει.

Από την άλλη το σύνολο του Άγγελου Ζαζόπουλου με άμυνα «γρανίτη», μεσαία γραμμή «υψηλού επιπέδου» και επίθεση «φωτιά» έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη απέναντι σε μια ομάδα που είχε στήσει «λεωφορείο» μπροστά στην εστίας της, και μία «διμοιρία ΜΑΤ» να τη φυλάει! Αποτέλεσμα ημιχρόνου λοιπόν αντί 0-3 η « μαγική εικόνα» του 0-0!

Το ίδιο «έργο» και στο δεύτερο ημίχρονο με τη διαφορά ότι τα «αετόπουλα» βρήκαν τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα με αποτέλεσμα να πάρουν κεφάλι στο σκορ με το τέρμα του Κουλούρη, αλλά όπως είπε και ο Βόσνιος «η μπάλα είναι πόρνη» και σε ¼ ευκαιρίας που δημιούργησε η ομάδα των Νέων Επιβατών κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι όπου τελικά ο Δικέφαλος επικράτησε με 0-2!

Μπράβο στην ομάδα για την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ της εμφάνιση, και συγχαρητήρια στον προπονητή τους για το δημιούργημα του!

Επόμενος αντίπαλος για το εφηβικό η ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Σοϊλεμέζογλου, Κατσούμπας (Χ''αναγνώστου), Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Κιόρτσης (Χαλκιάς), Τουμανίδης (Κουτσομήτρος), Στεφανίδης, Κιρικτσής (Πόζογλου), Μαυρομάτης( Τάταλας), Τσολακίδης( Λάμπρου), Κουλούρης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ:

1. ΗΡΑΚΛΗΣ 18
2. ΛΕΟΝΤΕΣ 15
3. ΑΡΗΣ 14
4. ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ 13
5. Π.Α.Ο.Κ 12
6. ΠΑΟΝΕ 12
7. ΑΓΡ.ΣΤΕΡΑΣ 11
8. Α.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 9
9. ΑΧΙΛ.ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 8
10. ΜΑΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6
11. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 3
12. ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ 1

Δάκης Στεφανίδης

Διαβάστε ακόμη...