Πέμπτη θέση για την Κ17 στην Ουγγαρία (vid)

Η Κ17 του Δικεφάλου κέρδισε την οικοδέσποινα Φερεντσβάρος με 2-0  και κατέλαβε την πέμπτη θέση του Future Talents Cup.
Πέμπτη θέση για την Κ17 στην Ουγγαρία (vid)

Το καλό για το τέλος κράτησαν οι παίκτες του Άγγελου Ζαζόπουλου και Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι με μία εξαιρετική εμφάνιση νίκησαν την Φερεντσβάρος και κατέκτησαν την πέμπτη θέση του Future Talents Cup.Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κυριάρχησαν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα των Ούγγρων και κατάφεραν να φτάσουν άνετα στην νίκη. Ο Αηδονίδης άνοιξε το σκορ στο 32′ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση και ο Χατζηστραβός στο 60′ έγραψε το τελικό 2-0 από κοντά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κ17 ηττήθηκε στα πέναλτι από την Σπάρτα Πράγας, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στον τελικό την Ριέκα, στον προημιτελικό, μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας, ενώ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κλαμπ Μπριζ σε αγώνα κατάξης παίρνοντας την πρόκριση στα πέναλτι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει αύριο στην Θεσσαλονίκη και μετά τις γιορτές ξεκινάει την προετοιμασία της για το Final Four της Super League.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Σιαμπάνης , Λύρατζης, Τσαούσης (35' Γαϊτανίδης), Δημητρίου, Μίσκοβιτς, Μελετίδης, Σαλαμούρας (55' Χατζηστραβός), Αηδονίδης, Τζοβάρας (50' Γκαργκαλατζίδης), Υφαντίδης(62' Ευθυμίου), Χατζηδίμπας (35' Νουκάρης).

Διαβάστε ακόμη...