Τζάμπα ισοπαλία για την Κ20!

Μετά από μία αναμέτρηση γεμάτη ένταση πάθος και δύναμη, η Β' ομάδα (Κ20) δεν μπόρεσε να νικήσει την ΑΕΚ, μένοντας στο τελικό ισόπαλο 1-1
Τζάμπα ισοπαλία για την Κ20!
Μετά από μία αναμέτρηση γεμάτη ένταση πάθος και δύναμη, η Β' ομάδα (Κ20) δεν μπόρεσε να νικήσει την ΑΕΚ, με το τελικό ισόπαλο 1-1 να μην αφήνει ευχαριστημένους τους «ασπρόμαυρους».

Το σύνολο του Νίκου Κολομπούρδα αν και μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να σκοράρει και να απελευθερώσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών του, με αποτέλεσμα μετά από μία στιγμή αδράνειας της άμυνας, και συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό να δεχθεί πρώτη γκολ.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Δικέφαλος αύξησε την πίεση του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 39 ο Μωυσιάδης με πλασέ να γράψει το 1-1.

Μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων το παιχνίδι όπως λέμε...ξέφυγε, έγινε πολύ σκληρό και δυνατό ως και αντιαθλητικό, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μοιράσει 8 κίτρινες και μία κόκκινη στους δύο Δικέφαλους.

Γεγονός είναι βέβαια ότι ο Π.Α.Ο.Κ παρόλα αυτά θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη αν δεν έχανε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτή του Χαρμάνα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης!

Ο Δικέφαλος μετά τη σημερινή ισοπαλία (13/11) έφτασε τους 18 βαθμούς πέφτοντας στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως μόλις 2 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κολομπούρδας δήλωσε:

"Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ σε όλες τις γραμμές, ανώτεροι και στα 90 λεπτά του αγώνα, όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια φάση που δεν φαίνονταν αρχικά ότι θα απειληθούμε. Ήταν ένα γκολ από αυτά που δεν πρέπει να δεχόμαστε, σε εκείνη την φάση υπήρξε αδράνεια. Κάναμε μια επιβλητική εμφάνιση και αυτό είναι που κρατάμε.

Φυσικά και μας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Βέβαια, πρωταρχικός μας στόχος μας είναι να βγάλουμε παίκτες και όχι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν μας στεναχωρεί που δεν ανεβήκαμε στην κορυφή σήμερα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό".

Για τον Π.Α.Ο.Κ αγωνίστηκαν οι: Μελίσας, Καραντασιάδης, Αγγελίδης, Σκέμπης( ΄65 Χαρμάνας), Μωυσιάδης( ΄73 Κωτούλας), Κάτσε, Κίτσιου, Πετρίσεβιτς( ΄75 Σαββίδης), Προβατίδης, Ιντζίδης, Σταφυλίδης.

Δάκης Στεφανίδης

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...