Έχασαν (ΚΑΙ) από δικά τους λάθη!

Στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, στον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών της Super League των ομάδων Κ15, ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 από τον γάβρο, πληρώνοντας τα λάθη του...
Έχασαν (ΚΑΙ) από δικά τους λάθη!

Σ' αυτές τις ηλικίες κάθε σεζόν είναι μια νέα αρχή. Ένα νέο ταξίδι που κανείς δεν γνωρίζει την κατάληξή του. Η Κ15 του ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι τα Γιάννενα, μέχρι τον τελικό της Super League, αλλά δεν κατάφερε να κάνει φινάλε με το πρωτάθλημα στα χέρια.

Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε... ρεβάνς για την περσινή ήττα σε αυτή την κλασική πλέον μονομαχία του πρωταθλήματος Υποδομών. Το τελικό 0-2 δεν περιγράφει με ακρίβεια την εικόνα της αναμέτρησης, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία και τις σημαντικότερες ευκαιρίες.

Δεν είχε, όμως, την ψυχραιμία να τις ολοκληρώσει και την τύχη να δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα σε φάσεις όπως το οριζόντιο δοκάρι του Μουτζούρη. Τη μοναδική φορά που ο ΠΑΟΚ ήταν εύστοχος, ο διαιτητής έκοψε τον Γεωργιάδη για αυστηρό επιθετικό φάουλ.

Αντιθέτως, στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου οι Ερυθρόλευκοι σημείωσαν ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα εκμεταλλευόμενοι λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και σφράγισαν τη νίκη στο τέλος όταν όλος ο Δικέφαλος είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Γρόσδης, Πουρνάρας, Βουτσάς, Ξιφιλίνος, Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βρακάς, Γεωργιάδης, Θεοδωρίδης. 'Επαιξαν και οι Μπαταλαμάς, Μπούμπας, Γκουτζιουρίδης, Καλφούτζος, Ατματζίδης.

..............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

16:32 Ξεκίνησε το παιχνίδι με τον γάβρο στη σέντρα

4ο λεπτό: Ο βοηθός ανακόπτει επίθεση του ΠΑΟΚ με off site, πολύ οριακή η φάση... Το κανάλι που μεταδίδει το παιχνίδι δεν δίνει replay

5o λεπτό: Ο Ταλιχμανίδης μπλοκάρει μακρινό σουτ των τυπικά φιλοξενούμενων

10ό λεπτό: Καλό παιχνίδι, με ρυθμό και η μπάλα πάνω κάτω

19ο λεπτό: Καλή προσπάθεια για τον ΠΑΟΚ, αλλά το δυνατό σουτ του Πουρναρά πέρασε δίπλα από το "Γ" της εστίας του γάβρου

31ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Βρακά που από καλή θέση πλάσαρε χλιαρά!

Δεν λείπουν κάποια περίεργα σφυρίγματα του Μακρυπόδη...

37ο λεπτό: Φοβερός ο Μακρυπόδης!!! Δίνει φάουλ σε κλέψιμο της μπάλας από τον Γεωργιάδη, που έμπαινε μόνος (σκόραρε αλλά δεν μέτρησε) και κιτρινίζει τον παίκτη μας!!! Πόσο ξεφτυλισμένοι είστε ρε! 

Ημίχρονο στους Ζωσιμάδες (40λεπτο είναι), με τον ΠΑΟΚ να είναι καλός κατά διαστήματα και να μην έχει απειληθεί καθόλου από τον γάβρο! Αντίθετα η ομάδα μας είχε τρεις καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ (19' Πουρναράς, 31' Βρακάς, 37' Γεωργιάδης)

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

48ο λεπτό: Ο Ταλιχμανίδης μπλοκάρει σε δύο χρόνους επικίνδυνη σέντρα που βγήκε από τα αριστερά

50ό λεπτό: 0-1 σε φάση που ξεχάστηκε αμυντικός μας και δεν έβγαλε οφ σάιτ τον επιθετικό του γάβρου!!!

53ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, η μπάλα μετά από κεφαλιά του Μουτζούρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!!! 

63ο λεπτό: Ανατροπή εντός περιοχής, σιγά μην το δινε ο Μακρυπόδης!!!

Πιέζει ο ΠΑΟΚ για την ισοφάριση!

65ο λεπτό: Αυτό που γίνεται δεν υπάρχει! Φάουλ ο αμυντικός, επιθετικό χρεώνει ο Μακρυπόδης! Ο ανθρωπος είναι για κλάματα! 

67ο λεπτό: Οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά για τον γάβρο

68ο λεπτό: Από πολύ κοντά ο Ατματζίδης σουτάρει άουτ, μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας!!!

Δέκα λεπτά ακόμη συν τις καθυστερήσεις

72ο λεπτό: Μετά από κόντρα παίκτης του γάβρου έχει πέσει κάτω και σφαδάζει και ως δια μαγείας σηκώνεται και συνεχίζει το παιχνίδι!!! Αυτά τους μαθαίνουν στις ακαδημίες τους...

Παρών στο γήπεδο και ο Κηπουρός...

79ο λεπτό: 0-2 στην κόντρα, γκολ από το πουθενά!  

79ο λεπτό: 0-2 στην κόντρα, γκολ από το πουθενά!  

Τέλος 

................................................

To pregame της αναμέτρησης

15:20 Έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες και οι παίκτες της Κ15 έκαναν ήδη την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, όπως μπορείτε να δείτε στην photo που ανέβασε η ΠΑΕ...

 

H αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ: 

16:00 Οι ομάδες είναι ήδη στον αγωνιστικό χώρο και προθερμαίνονται, ένας αγωνιστικός χώρος που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, αντίθετα σε ότι μας έχει συνηθίσει το συγκεκριμένο γήπεδο 

16:27 Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, σε λίγο η έναρξη

Τα παιδιά της Κ15, λίγο πριν το ξεκίνημα, είπαν όλα μαζί τον παλιό ύμνο του ΠΑΟΚ "Είμαστε της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα ..."  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...