Ήττα για την Κ20 στα Χανιά!

Για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Πλατανιά με 2-0...
Ήττα για την Κ20 στα Χανιά!

 Ο Βασίλης Μήττας παρέταξε με πάρα πολλές αλλαγές την ομάδα, αφού πλέον δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο και είναι η ιδανική περίοδος για δοκιμές ενόψει νέας σεζόν.

Κάτω από τα δοκάρια επανήλθε μετά από καιρό ο Κουτογλίδης, οι Δοδοντσάκης και Τσελεπίδης επέστρεψαν στο κέντρο της άμυνας, με τον Γιαλαμούδη να παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά φέτος. Κυριλλίδης και Κλιγγόπουλος πλαισίωσαν τον Πατράλη στο κέντρο ενώ Κραγιόπουλος, Ματθαίου και Συράκος συνέθεσαν την επιθετική τριπλέτα.

Ο Δικέφαλος μπήκε ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε από το ξεκίνημα να τρυπήσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Πλατανιά, χωρίς επιτυχία. Στο 30′ μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ έχοντας για σύμμαχό τους την τύχη.

Μετά από φάση διαρκείας ο Κουτογλίδης απέκρουσε ένα σουτ, όμως η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι, κοντράροντας σε πλάτη αμυντικού και καταλήγοντας στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους με το σκορ να μην αλλάζει.

Κτιστόπουλος και Τοπαλίδης πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στο γκολ στο δεύτερο μέρος αλλά οι Ασπρόμαυροι δυσκολεύτηκαν πολύ να απειλήσουν με αξιώσεις. Μοιραία οι Κρητικοί έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με κεφαλιά ψαράκι στο 73′ κλειδώνοντας έτσι το τρίποντο, με το 2-0 να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Κουτογλίδης, Παντεκίδης (65′ Παναγιωτίδης), Γιαλαμούδης, Δοδοντσάκης, Τσελεπίδης, Κυριλλίδης, Κλιγγόπουλος (46′ Κτιστόπουλος), Πατράλης, Ματθαίου, Κραγιόπουλος (46′ Τοπαλίδης), Συράκος.

 

....................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

Το παιχνίδι θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο της κρητικής ομάδας στο Μάλεμε και δεν είναι το τελευταίο της σεζόν για την Δικέφαλο, καθώς υπάρχουν τα παιχνίδια με ΑΕΚ (4η αγωνιστική) και στην Ξάνθη (16η αγωνιστική) τα οποία είχαν αναβληθεί και δεν ορίστηκε η μέρα διεξαγωγής τους.

Στο ματς του α' γύρου ο ΠΑΟΚ είχε επιβληθεί με 2-0, χάρη σε γκολ του Κούστα στο 73' και του Δημητριάδη στο 85'. Ο Δικέφαλος με 65 βαθμούς σε 27 ματς είναι στη 2η θέση και ο Πλατανιάς με 31 στην 12η...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Γιαλαμούδης, Παντεκίδης, Δοδοντσάκης, Τσελεπίδης, Κυριλλίδης, Κλιγκόπουλος, Πατράλης, Συράκος, Κραγιόπουλος, Ματθαίου

13:00 Το παιχνίδι ξεκίνησε... 

5o λεπτό: Μοιρασμένη η κατοχή στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να παίζουν ένα αναγνωριστικό παιχνίδι...

15ο λεπτό: Όσο περνάει η ώρα ο ΠΑΟΚ ανεβάζει την απόδοσή του και τα πσοσοστά κατοχής

25ο λεπτό: Συνεχίζει να παίζει καλύτερα ο Δικέφαλος, είχε 1-2 καλές στιγμές για να βρει δίχτυα, αλλά το 0-0 παραμένει  

30ό λεπτό: Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ, με ένα πολύ τυχερό γκολ, κυριολεκτικά από το πουθενά!!! 

Ημίχρονο

Ξεκίνημα στην επανάληψη

73ο λεπτό: 2-0 για τον Πλατανιά με κεφαλιά.

Τέλος αγώνα,  ήττα για τον Δικέφαλο.

................................................

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η εξέλιξη των αγώνων της αγωνιστικής:

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-ΒΕΡΟΙΑΒΟΗΘΗΤΙΚΟ16/46 - 0ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΜΙΚΡΑΣ16/43 - 0ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ16/40 - 2ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-A.E.K. ΒΟΙΩΤΙΑΣ16/40 - 3ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΠΗΓΑΔΙΩΝ16/40 - 0ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗΡΕΝΤΗ17/48 - 2ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣΚΑΛΑΦΑΤΗΣ17/43 - 0ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-Π.Α.Ο.Κ.ΜΑΛΕΜΕ17/4 στις 13:001 - 0

Διαβάστε ακόμη...