Απόλυτος κυρίαρχος στα Πηγάδια!

Για την 6η αγωνιστική του 4ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ17 του ΠΑΟΚ διέλυσε στα Πηγάδια την Ξάνθη με 0-4...
Απόλυτος κυρίαρχος στα Πηγάδια!

 Ο Δικέφαλος είναι πλέον στους 61 βαθμούς, έναντι 39 της Ξάνθης, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι θα παλέψει για την πρόκριση στο Final Four.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' με τον Γκαργκαλατζίδη, έπειτα από ασίστ του Χατζηδίμπα. Το 0-2 έκανε στο 40' ο Αηδονίδης από πάσα του Γκαργκαλατζίδη, ενώ στο 57' πάλι ο Χατζηδίμπας βρήκε τον Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Γκαργκαλατζίδης στο 60' έπειτα από πάσα του Τζοβάρα. Να σημειωθεί ότι η Ξάνθη είχε δύο δοκάρια.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης (55' Χατζής), Πολύζος, Δημητρίου, Μίσκοβιτς, Χατζηστραβός (55΄Νουκάρης), Αηδονίδης, Τζοβάρας (72' Γαϊτανίδης), Γκαργκαλατζίδης (67' Ευθυμίου), Χστζηδίμπας (72' Μελετίδης).

Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση ΕΔΩ

......................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Δικέφαλος είναι ήδη πρωταθλητής του Βορείου Ομίλου και ετοιμάζεται για το φάιναλ φορ, η Ξάνθη όμως καίγεται για το παιχνίδι...

Πολύς κόσμος βρίσκεται στο γήπεδο, καθώς το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους που θέλουν τη νίκη για να μην εμπλακούν σε περιπέτειες στην υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, μιας στο κόλπο εμπλέκεται και ο ΠΑΣ Γιάννινα!

13:35 Το παιχνίδι ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση

2ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με το καλημέρα! Ο Χατζηδίμπας έβγαλε την μπαλιά στο χώρο και ο Γκαργκαλατζίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ!

25ο λεπτό: Προσπαθεί να αντιδράσει η Ξάνθη αλλά δεν απειλεί

40ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Αηδονίδης μετά από μπαλιά του Γκαργκαλατζίδη

Ημίχρονο στα Πηγάδια

2:35 Ξεκίνησε η επανάληψη

47ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Γκαργκαλατζίδη να χάνει την ευκαιρία

55ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Γκαργκαλατζιδης μετά από ασίστ του Τζοβάρα. Η προέλαση του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια συνεχίζεται, παραδίδοντας μαθήματα ποδοσφαίρου στους γηπεδούχους!!!

61ο λεπτό: Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Βγήκαν Χατζηστραβός - Τσαούσης και μπήκαν Νουκάρης - Χατζής

65ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Γκαργκαλατζίδης, προηγήθηκε συνδυασμός Χατζηδίμπα - Χατζή και σέντρα του πρώτου στον σκόρερ

69ο λεπτό: Ευθυμίου στη θέση του Γκαργκαλατζίδη

74o λεπτό: Βγήκαν Τζοβάρας - Χατζηδίμπας, μπήκαν Μελετίδης - Γαϊτανίδης, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ

80ό λεπτό: Δεύτερη κίτρινη ο Λύρατζης, αποβάλλεται

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...