Όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου 6/11

Με ελάχιστη αγωνιστική δραστηριότητα λόγω των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, κύλησε αυτή η εβδομάδα για τα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ.
Όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου 6/11
Με ελάχιστη αγωνιστική δραστηριότητα λόγω των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, κύλησε αυτή η εβδομάδα για τα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Β' ΟΜΑΔΑ(Κ20): Καβάλα - Π.Α.Ο.Κ 0 - 0. Η ομάδα του Νίκου Κολομπούρδα παίζοντας πολύ μέτριο ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από αυτό που τελικά πήρε. Το παιχνίδι ήταν από αυτά που δεν περιμένεις ότι θα χάσεις ούτε ένα βαθμό, βάση της βαθμολογίας και της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων αλλά..δυστυχώς! Με αυτή την ισοπαλία οι «ασπρόμαυροι» συγκέντρωσαν 17 βαθμούς και «έπεσαν» στην τρίτη θέση του αντίστοιχου βαθμολογικού πίνακα.

Η σύνθεση του Π.Α.Ο.Κ: Μελίσσας, Κωσταντινίδης, Ιντζίδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης (60' Μπολόσης), Πετρίσεβιτς, Καραντασιάδης, Σκέμπης (45' Προβατίδης), Κίτσιου, Μωυσιάδης, Χαρμάνας (45' Κοτούλας).

Γ' ΟΜΑΔΑ(Κ17): Π.Α.Ο.Κ - Καβάλα 9 - 0. Η ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον συμπολίτη φαίνεται ότι λειτούργησε ευεργετικά για την Κ17 αφού ξέσπασε επάνω στην Καβάλα με το εκπληκτικό 9-0! Οι ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Σαββίδη μπήκαν στο παιχνίδι «αφηνιασμένοι» με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με....6 -0! Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει τίποτε άλλο για... σχολιασμό! Για την ιστορία από δύο τέρματα πέτυχαν οι Δερμιτζόγλου, Πόποβιτς και Σαββίδης ενώ από ένα οι Παπαδόπουλος Β., Αποστολίδης και Ανδριόπουλος.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Στρέζος (65' Ορφανίδης), Κωνσταντινίδης Παν., Παπαδόπουλος Δ.Γ, Κρινίτσας, Βαγλής, Πολύζος (45' Καρατζάογλου), Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου, Πόποβιτς (55' Αποστολίδης), Σαββίδης (45' Παπαδόπουλος Δ.Χ), Παπαδόπουλος Βασ. (45' Ανδριόπουλος).

ΕΦΗΒΙΚΟ '96: ΜΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Π.Α.Ο.Κ 1 - 4. Σε εξ αναβολής αναμέτρηση το σύνολο του Άγγελου Ζαζόπουλου επιβλήθηκε άνετα του αντίστοιχου των Ποντίων με 4-1!

Τα τέρματα για τον «Δικέφαλο» πέτυχαν οι Τουμανίδης, Κιρικτσής, Τάταλας και Κουτσομήτρος.

Αγωνίστηκαν οι: Βαρής, Κατσούμπας, Τσελεπίδης (Βασαΐτης), Χ''αναγνώστου, Κιόρτσης (Λάμπρου), Τουμανίδης, Παναγιωτίδης, Στεφανίδης(Κουτσομήτρος), Πόζογλου (Τάταλας), Τσολακίδης (Κιρικτσής), Κουλούρης (Μαυρομάτης).

ΠΑΙΔΙΚΟ '97: Κανονιέρηδες - Π.Α.Ο.Κ 1 - 5. Κλείνοντας την «κακή παρένθεση» της προηγούμενης αγωνιστικής ( ήττα από τον Ηρακλή) και σε εξ αναβολής αγώνα, η ομάδα του Αλέκου Θεοδωρίδη παίζοντας το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει,έφτασε δίκαια στη νίκη και στο ευρύ αυτό σκορ.

Σκόρερ για τον «Δικέφαλο» αναδείχτηκαν οι Συρράκος(2), Κώστας, Ζαφειρίου και Παναγιωτίδης.

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...