Το πρόγραμμα αγώνων των Ακαδημιών για το Σάββατο 6-11-2010

Λόγω των εκλογών αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ, και οι μόνοι που θα διεξαχθούν είναι κάποιοι εξ αναβολής.
Το πρόγραμμα αγώνων των Ακαδημιών για το Σάββατο 6-11-2010
Λόγω των εκλογών σε Δήμο και Περιφέρεια αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ, και οι μόνοι που θα διεξαχθούν είναι κάποιοι εξ αναβολής.

Έτσι οι μοναδικές ομάδες από τις Ακαδημίες του Π.Α.Ο.Κ που θα αγωνιστούν είναι του εφηβικού ‘96 και παιδικού '97. Κανονικά θα γίνουν και οι αναμετρήσεις της Β' ομάδας(Κ20) και Γ' ομάδας(Κ17) που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Για την 9η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος η ομάδα Νέων (Κ20) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Καβάλας με μοναδικό σκοπό το «τρίποντο» και την διατήρηση της στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/11 στο γήπεδο Χαλκερού Καβάλας με ώρα έναρξης 1:00 μ.μ.

Την ίδια μέρα και ώρα η Γ' ομάδα(Κ17) και στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου αντιμετωπίζει επίσης την ομάδα της Καβάλας με μοναδικό στόχο την καλή εμφάνιση και φυσικά την νίκη που θα την ξεκολλήσει από τη 5η θέση στη βαθμολογική κατάταξη. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ασπρόμαυρης Π.Α.Ε στη Νέα Μεσημβρία.

Για το παιδικό πρωτάθλημα Νέων της Ε.Π.Σ.Μ και σε εξ αναβολής αγώνα, το Εφηβικό τμήμα '96 αντιμετωπίζει το αντίστοιχο τμήμα της ΜΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/11 στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας στην Τριανδρία με ώρα έναρξης τις 11:00 π.μ.

Τέλος το παιδικό '97 αγωνίζεται με την ομάδα των Κανονιέρηδων, επίσης σε εξ αναβολής αγώνα, αναμέτρηση που θα γίνει και αυτή το Σάββατο 6/11, στο Δημοτικό Ευόσμου στις 10:30 π.μ.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...