Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!!!

Για μια ακόμη ο "τέως φονιάς", εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στον κόσμο της ομάδας, κοινώς έγινε ρόμπα ...
Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!!!

Ο άνθρωπος που ούτε το όνομά του δεν θέλουμε να αναφέρουμε, λίγα 24ωρα πριν είχε δηλώσει για το παιχνίδι με τον βάζελο: «Είναι σε καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός. Είναι σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά και η ψυχολογία του είναι καλύτερη ενώ θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ – από την άλλη – έχει προβλήματα αγωνιστικά αλλά και σε άλλους τομείς. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει. Έχει προβλήματα εκτός. Ο ΠΑΟΚ θα χάσει... Δεν νομίζω πάντως ότι το ματς αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ντέρμπι. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να ειναι στο πικ τους και οι δύο ομάδες για να μπορούμε να το πούμε αυτό. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν έχει δείξει τίποτα».

Αφού λοιπόν η ομάδα του ο βάζελος, έβαλε δύο γκολ δώρα της άμυνάς μας, χωρίς να παίξει σε καμιά περίπτωση άξιο λόγου ποδόσφαιρο, ο Δικέφαλος ισοφάρισε και αν το πίστευε λίγο παραπάνω θα μποούσε να φύγει με το διπλό και να τον κάνει να καταπιεί τη γλώσσα του!

Ήρθε λοιπόν σήμερα ο ίδιος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, αυτός που πούλησε την ομάδα που τον ανέδειξε (σε μια νύχτα, υπογράφοντας στους Βαρδινογιάννηδες) και δήλωσε πως ο βάζελος δεν κέρδισε λόγω λαθών του Στραματσόνι! Ο άνθρωπος που ζει εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, έχει άποψη και για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη:   «Ο ΠΑΟΚ έχει έναν πρόεδρο που δίνει πολλά λεφτά, αλλά έχει κάνει απαράδεκτες μεταγραφές. Δίνεις τα λεφτά σου και δεν ξέρεις ποιους παίκτες παίρνεις. Έχει γενικούς διευθυντές, τεχνικούς διευθυντές, γενικούς αρχηγούς, όλους ξένους. Που να ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα, τα αποδυτήρια;»

Τι λόγος σου πέφτει και ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ mister, δεν νιώθεις πως εδώ πάνω δεν ακούγεσαι; Ασχολήσου με τον βάζελο και άσε τον ΠΑΟΚ ήσυχο! Για μας δεν υπάρχεις και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί σου και ελπίζουμε να μη βρεθεί ραδιόφωνο, φυλλάδα ή site να σου δώσει τον λόγο για θέματα ΠΑΟΚ στον αιώνα τον άπαντα! Διότι όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός: "Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς"...  

Διαβάστε ακόμη...