«Ο ΠΑΟΚ πάσχει από το μοντέλο διοίκησής του»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ παραχώρησε στο Metropolis 95,5, ο Γιώργος Λυσαρίδης.
«Ο ΠΑΟΚ πάσχει από το μοντέλο διοίκησής του»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εορταστικές εκδηλώσεις των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ: «Ως μέλος της επιτροπής, ο σχεδιασμός βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι δράσεις αφού εξαρτάται από την παρουσία αυτών στους όποιους απευθύνονται. Αυτές που απευθύνονται σε ανθρώπους στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο. Η επίσημη παρουσίαση του οριστικού προγράμματος θα γίνει το επόμενο διάστημα. Η κορυφαία και πιο λαμπερή από τις εκδηλώσεις θα είναι κοντά στην ημερομηνία ίδρυσης του ΠΑΟΚ».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Αν και αναγνωρίζω την προσφορά του κ. Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ πάσχει από το μοντέλο διοίκησής του, το οποίο παρουσιάζει καθυστερημένα αντανακλαστικά, αρρυθμίες, σύγχυση και επικάλυψη αρμοδιοτήτων. Αν αυτό το μοντέλο λειτουργήσει σε μια πιο αποτελεσματική βάση, τότε θα σημάνει και την αγωνιστική ανάκαμψη του ΠΑΟΚ».

Για το ποιος φταίει για αυτήν την κατάσταση: «Το να πούμε ότι φταίει ο κ. Σαββίδης, είναι μια λογική απάντηση αφού αυτός είναι επικεφαλής. Αν όμως επικεντρωθούμε σε αυτό το αρνητικό σκέλος, επισκιάζουμε τα πολλά θετικά. Ο κ. Σαββίδης έσωσε τον ΠΑΟΚ από την καταστροφή σε μια κρίσιμη στιγμή. Αυτό δεν πρέπει να το παραγνωρίζει κανείς. Μοιραία, πέφτει στις δικές του πλάτες η επιλογή των συνεργατών του και η ευθύνη να στήσει ένα αποτελεσματικό μοντέλο διοίκησης».

Για την παρουσία του Νίκου Βεζυρτζή: «Η παρουσία και η εμπειρία του στα διοικητικά της ομάδας δίνει ένα χρώμα ΠΑΟΚ σε αυτήν την προσπάθεια. Είναι θετική η παρουσία του και περιμένουμε αποτελέσματα. Είναι μια πολύ σημαντική «πινελιά» η παρουσία του Νίκου Βεζυρτζή αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί αφού και ο ίδιος ο κ. Σαββίδης θέλει να προσθέσει πιο πολύ DNA ΠΑΟΚ στο διοικητικό σχήμα. Ετσι θα διευκολυνθεί περαιτέρω και το έργο του κ. Βεζυρτζή».

Διαβάστε ακόμη...