Η ΠΑΕ τίμησε τον Δημήτρη Καπετανόπουλο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια των καθιερωμένων τιμητικών διακρίσεων που απονέμει της πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου, τίμησε τον Δημήτρη Καπετανόπουλο...
Η ΠΑΕ τίμησε τον Δημήτρη Καπετανόπουλο

Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα για επτά χρόνια (1992-1999) και διακρινόταν για τη σταθερότητα στην απόδοσή του σε κάθε παιχνίδι. Έπαιξε στη θέση του αριστερού μπακ, ήταν δυνατός παίκτης και διέθετε καλή τεχνική. Εξαιρετικός χαρακτήρας, άτομο με ήθος και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας.

Ξεκίνησε την καρίερα του στον Παναργειακό και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, στην εποχή που ο Παναργειακός είχε μία από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Τα καλά παιχνίδια που έκανε εκεί έγιναν το ... διαβατήριο για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Τη σεζόν 1997-1998 σημείωσε στο πρωτάθλημα τέσσερα γκολ. Αξέχαστο έμεινε αυτό που πέτυχε με τον γάβρο στο 3-0 της Τούμπας το 1994, όταν με ζυγισμένο αριστερό σουτ εκτέλεσε τον Τοχούρογλου (ο Μπότσιεκ είχε πετύχει τα άλλα 2)... Συνολικά κατέγραψε 228 εμφανίσεις και σκόραρε 14 φορές! 

Ήταν μέλος της ομάδας που απέκλεισε την Άρσεναλ στα διπλά ματς το 1997. Μετά τον ΠΑΟΚ έπαιξε για ένα χρόνο στον Ηρακλή, δύο χρόνια στην Καλαμάτα, ένα στον Ολυμπιακό Βόλου, τρεις χρονιές έπαιξε στην Καστοριά και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια του στα Τρίκαλα.

Όταν σταμάτησε την μπάλα στα 37 του ασχολήθηκε με την προπονητική. Έχει περάσει από αρκετές ομάδας της Βορείου Ελλάδας ως προπονητής αφού έχει αναλάβει τα Μουδανιά, τον ΠΑΟΚ Κουφαλίων, τον Δωτιέα Αγιάς, τον Αμπελωνιακό, στην πορεία έγινε γενικός αρχηγός στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ και σήμερα είναι γενικός αρχηγός και υπεύθυνος της ακαδημίας του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Καπετανόπουλος κάθε φορά που του ζητήθκε σε συνεντεύξεις δεν κρυβόταν και έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους όσο και αν αυτό ενοχλούσε κάποιους! 

Διαβάστε ακόμη...